Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan mondtatátok anyukátokna...

Hogyan mondtatátok anyukátoknak meg hogy megjött?

Figyelt kérdés
2013. jan. 5. 23:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
64%
Szia, anya! Megjöttél!
2013. jan. 5. 23:39
 2/11 anonim ***** válasza:
71%

Szomorú ha ez kérdés. Anuykáddal ezekről a dolgokról rég kellett volna beszélni és nem lenne szabad cikinek lennie. Ha ezt sem mered elmondani mi lesz késöbb a komolyabb dolgoknál, problémáknál. Nem is rtem hogy oldjátok meg? vesztek betéter avgy lopjáok tőle? magatoknak mossáok az esetleges összekent bugyit????

Egyébként simán állj elé és mondd el, persze csak négyszemközt ha zavar ha más is hallja. minden nő menstruál a legtermészetesebb dolog, nincs ebben semmi ciki. Mitől félsz? mit reagálna?

2013. jan. 5. 23:40
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nya már előtte beszélt nekem róla. kérte is, hogy szóljak, ha megtörténik. Mikor megjött, szólt és már meg is kaptam a betétet, amit használni kell. Könnyen hozzá szoktam.
2013. jan. 5. 23:42
 4/11 sztrecskó ***** válasza:
100%
egyszerűen állj elé és mondd meg neki. nem nagy ördöngősség.
2013. jan. 5. 23:42
 5/11 anonim válasza:

a történet a következő: elmentem reggel a wc-re..észrevettem hogy mivan..

sírva kirohantam anyához hogy "anya megjött" :DDD

de egyébként ja..nem is értem mit kell ezen tervezgetni hogy hogyan mond meg..xd odamész hozzá hogy megjött..de már abban a percben szólnod kellett volna hogy meggjött,nem ide kiírni..

2013. jan. 5. 23:49
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Vajon mitől félsz? Hogy jól leszid, vagy pofon vág, esetleg elzavar a háztól? Ugyan már! Ő is nő, semmi para.
2013. jan. 5. 23:54
 7/11 anonim ***** válasza:
én nem is mertem odanézni 1 napig, anyum rakta be a betétet... Mondjuk nekünk nagyon közvetlen volt mindig is a viszonyunk. Na meg ez amugy is gyakori téma volt akkoriban közöttünk. Ma sem vagyunk szégyenlősek egymás elött pedig már 28 vagyok.
2013. jan. 5. 23:54
 8/11 A kérdező kommentje:
Neken már mg jött és rögtön meg is mondtam!...csak kérdztem hogy ti hogyan reagáltatok először!:)
2013. jan. 6. 00:25
 9/11 anonim ***** válasza:
"Anya, megjött a menstruációm"! Miért nem lehet őszintén és nyíltan beszélni?
2013. jan. 6. 06:57
 10/11 anonim ***** válasza:

Én vártam hogy megjöjjön, aztán mikor vér lett a budiba, cseppet beszärtam...xD

Felhívtam sírva, hogy szerintem megjött. Aztán úgy éreztem meg akarok halni, utálok élni, miért nem vagyok fiú.

De rájöttem hogy annak még rosszabb lenni:D

Szóval csak mond el egyszerűen.

2013. jan. 6. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!