Hogyan mondtatátok anyukátoknak meg hogy megjött?
Szomorú ha ez kérdés. Anuykáddal ezekről a dolgokról rég kellett volna beszélni és nem lenne szabad cikinek lennie. Ha ezt sem mered elmondani mi lesz késöbb a komolyabb dolgoknál, problémáknál. Nem is rtem hogy oldjátok meg? vesztek betéter avgy lopjáok tőle? magatoknak mossáok az esetleges összekent bugyit????
Egyébként simán állj elé és mondd el, persze csak négyszemközt ha zavar ha más is hallja. minden nő menstruál a legtermészetesebb dolog, nincs ebben semmi ciki. Mitől félsz? mit reagálna?
a történet a következő: elmentem reggel a wc-re..észrevettem hogy mivan..
sírva kirohantam anyához hogy "anya megjött" :DDD
de egyébként ja..nem is értem mit kell ezen tervezgetni hogy hogyan mond meg..xd odamész hozzá hogy megjött..de már abban a percben szólnod kellett volna hogy meggjött,nem ide kiírni..
Én vártam hogy megjöjjön, aztán mikor vér lett a budiba, cseppet beszärtam...xD
Felhívtam sírva, hogy szerintem megjött. Aztán úgy éreztem meg akarok halni, utálok élni, miért nem vagyok fiú.
De rájöttem hogy annak még rosszabb lenni:D
Szóval csak mond el egyszerűen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!