Tini lányok ti hogy mondtátok meg anyukátoknak/szüleiteknek hogy megjött?
"Anyu, megjött a menstruációm."
A tampont nem mondtam, csak akkor használok, ha nagyon muszáj.
Persze, hogy elmondtam. Előbb-utóbb úgyis kiderül. Nem lehet sokáig titkolózni. Valsz. nem a zsebpénzedből fogsz tamont venni, hanem anyud veszi meg. Lesz, amikor nem akarsz családi programot, mert nagyon megvan, vagy görcsölsz, stb.
Hidd el, hogy ez egy felnőtt nőnek, mint az anyukád totál természetes, hétköznap, megszokott dolog.
"Anyu, megjött." Ennyi.
Én 13 voltam, és ennyit mondtam.
(Off: ha ezen így parázol, akkor hogy fogod vele közölni, hogy szeretnél fogamzásgátlót? :D)
Anya, megjött. 13 voltam.
Tamponnál:
Anya, nem elég a betét, mindig elázok, kellene tampon. 14 voltam
Nem értem, hogy sokan miért parázzák tú a dolgot, minden anya szokott mestruálni, többek között a gyerek léte is ezt is bizonyítja...
Az meg végképp vicc, hogy van aki azt hiszi, hogy emiatt esetleg megvernék a szülei.
Tesióra volt az utolsó, hazamentem, bementem wc-re, véres volt a bugyim, onnan kiabáltam ki, hogy megjött.
Utána adott betétet.
Ő tampont sose használt, az elsőt valami iskolai reklámcsomagban kaptam.
Kijöttem a fürdőszobából, odamentem hozzá, hogy "Megjött, kérek egy betétet. Hol tartod?". Nem mersz kérdése. :)
Tizenkettő voltam. Persze, hogy elmondtam - anyám is menstruál, kérés nélkül, rögtön elmagyarázta, hogy kell felragasztani a bugyira a betétet úgy, hogy ne legyen csálé stb.
Nyáron volt, és valami barnás cucc volt a bugyimba. Behívtam a fürdőbe és mondtam neki nézze meg, hogy ez az-e... Hát és mondta, hogy az. Megölelt és adott 1 betétet. Tampont sose használt, szerinte nekem sem szabad, mert azt csak olyanoknak szabad, akik már szültek. (Neki az, hogy vki szexel, az egyenlő azzal, hogy gyereket akar.) Úgyhogy azt magam vettem, mikor megtalálta, kiakadt rendesen.
Azért kellett behívnom a fürdőbe és nem csak egyszerűen kiszólnom, hogy megjött, mert nem mondta el, hogy az milyen, milyen lesz először. Suliba meg asszem pont utána évben volt erről szó. Kérdezgettem mindig, hogy mi hogy van, de azt mondta kicsi vagyok még hozzá, majd később, még úgysem aktuális, blabla. Hát rosszul gondolta, a kérdezések idején kb. 11 voltam, és 11 és félévesen meg is jött....
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!