Tini lányok ti hogy mondtátok meg anyukátoknak/szüleiteknek hogy megjött?
13 voltam, éjjel nagyon fájt a hasam, azt hittem, hogy wc-re kell mennem, ki is mentem, de persze nem volt semmi, csak ott trónoltam... Aztán anyum észrevette, hogy ég a villany kint és odajött megnézni, hogy mi bajom van, beteg vagyok-e vagy mi, és mondtam, hogy nagyon fáj a hasam... Akkor ő mondta, hogy lehet, hogy nem is wc-re kell mennem, hanem meg fog jönni, feküdjek vissza inkább.
Reggel barnás folyás volt a bugyimban, adott egy tisztaságit, mert hogy első nap úgyse lesz olyan erős, de vittem a suliba rendes betétet is szerencsére, mert rettentően véreztem és nagyon fájt a hasam...
Tampont csak évek múlva próbáltam ki, szerintem én vettem, mert anyum csak olyankor használt, amikor nagyon muszáj volt, pl ha nyaraláskor jött meg neki.
22 vagyok
6-os válaszoló vagyok, kaptam a válaszomért egy privát üzenetet, r.ibanc vagy szöveggel...felvilágosítana valaki, hogy mi a baj a válaszommal, amiből a Mars nevű felhasználó erre következtetett?
Talán az, hogy annyira erősen vérzek, hogy 14 évesen nappal az éjszakai betét 3 óránál többet nem bírt, és emiatt kezdtem tampont használni? Vagy az, hogy édesanyámmal meg tudok beszélni ilyeneket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!