Több lánytól hallottam már, ti is így vagytok ezzel? Amikor először megjött a menstruációm, egyáltalán nem fájt. De kb.1 év múlva már nagyon fájt a hasam, most pedig muszáj fájdalomcsillapítót vennem be, ha megjön.
Én is így jártam és másoktól is hallottam, hogy amikor először megjön a menstruáció, akkor egyáltalán nem fáj. 1 vagy 2 évig nincs különösebb fájdalom, de később már nagy fájdalmakkal jár, amikor megjön.
Érdekelne, hogy van ennek valami biológiai vagy másmilyen magyarázata?
Nem tudom, nekem már 5-6 éve rendszeres és még sosem fájt a hasam (lekopogom). Bár annyi nekem is változott, hogy az elején nem volt derékfájás meg hangulatváltozás és nem akartam felzabálni a hűtőt egy este alatt.:D
Gondolom a természet ennyiből kegyes hozzánk, hogy nem rögtön kapunk a 'jóból'.:D
(Oké, ez nem egy biológiai magyarázat, én is kíváncsi lennék arra, ha van.)
Nekem 12 évesen jött meg,és nem emlékszem h milyen volt az első pár alkalom,de az tuti,h a 13. szülinapom előtt már elég erős görcseim voltak. Akkor az Aspirin segített,de jobban véreztem tőle (vérhígító) ,most az Algoflex M :)
Biológiai magyarázatról én nem tudok,de biztosan van magyarázata (simán lehet biológiai,csak én nem tudom)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!