Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Most akkor megjött?

Most akkor megjött?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy hogyan vannak ezek a dolgok.16 éves vagyok eléggé későn érő és ma pici barnás foltok voltak a fehérneműmön.De lehet,hogy az csak a folyás...nem tudom eldönteni..Ha megjött ma akkor holnap már ömleni fog belőlem a vér vagy mi?:S A tampont nehéz felrakni??:S Annyira félek..mindjárt sírógörcsöt kapok..nem akarom ezt:(

2013. jan. 9. 16:36
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
Mindneképp szerezz be betétet és legyen nálad. Azért ömleni valószinüleg nem fog. Sokaknak pl az első elött pár héttel van már iylen barna egy-két napig csak. Egyenlőre nem lehet tudni meg jön-e rendesen. Semmiképp ne akarj még tampont felrakni. Elég furi hogy 16 éves létedre amikor bármikor várható nincs otthon betét.... Mostantól hordj magadnál és akkor nem ér kellemetlenség.
2013. jan. 9. 21:12
 12/38 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha ekkora stressz ez neked, akkor ne menj el, maradj otthon, mert bár nyilván nem betegség ez, de ha ennyire izgulsz miatta, fölösleges a 8 órát végigszenvedni.
2013. jan. 9. 21:51
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
tampont használni elég gáz -.-"
2013. jan. 10. 00:32
 14/38 A kérdező kommentje:
Miért lenne gáz??
2013. jan. 10. 16:47
 15/38 anonim ***** válasza:
lett azóta valami?
2013. jan. 10. 17:54
 16/38 anonim ***** válasza:
Szerintem a tamponhasználat egyáltalán nem gáz....van valami új hír??
2013. jan. 10. 18:19
 17/38 A kérdező kommentje:
Ma hazaértem.....és amikor elmentem pisilni a bugyim tiszta vér volt :/
2013. jan. 10. 18:29
 18/38 anonim ***** válasza:
Akkor megjött.Reggel még nem volt semmi?
2013. jan. 10. 18:41
 19/38 anonim ***** válasza:
na akkor tényleg megjött. Szeritnme se használj még tampont. Eleve sok szűz lány nem is tudja használni amig szűz, van aki meg igen. Ember függő. Hagy tisztuljál most rendesen, tapasztald ki, aztán késöbb megpróbálhatod de csak minivel szabad.
2013. jan. 10. 19:44
 20/38 A kérdező kommentje:
Reggel még semmi sem volt..Éjszaka se jött semmi és délután éreztem többször ,hogy valami folyik...Gondoltam csak fehérfolyás..Viszont az feltűnt ,hogy egész nap majd meg haltam úgy fájt a hasam,derekam,hátam ://// Hazaértem és hopp..Nagyon nem örültem neki még sírtam is.A legnagyobb félelmem,hogy betéttel átázok a suliba.
2013. jan. 10. 21:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!