Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Most akkor megjött?

Most akkor megjött?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy hogyan vannak ezek a dolgok.16 éves vagyok eléggé későn érő és ma pici barnás foltok voltak a fehérneműmön.De lehet,hogy az csak a folyás...nem tudom eldönteni..Ha megjött ma akkor holnap már ömleni fog belőlem a vér vagy mi?:S A tampont nehéz felrakni??:S Annyira félek..mindjárt sírógörcsöt kapok..nem akarom ezt:(

2013. jan. 9. 16:36
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

üdv a klubban! :D

14L

2013. jan. 10. 21:28
 22/38 anonim ***** válasza:

ja és semmi gáz nincs benne,nagylány vagy:)

ne parázz,nekem múltkor rohadt erős volt,3. nap volt és világos barna gatya volt rajtam,de nem áztam át,csak ráparázol :)

ha felveszel a farmer gatya alá leggings-et,akkor kisebb az esélye az átázásnak,mert plusz réteg és ha az véres lesz,megérzed.

elmondom neked,hogy kiskorom óta viszolyogtam a vértől,egy gombostűnyi vértől is képes voltam elájulni. de amikor megjött,nem volt semmi bajom :D max a betétet zavart,mert olyan néha mint a pelenka,de hidd el,egyáltalán nem rossz!

2013. jan. 10. 21:33
 23/38 anonim ***** válasza:
nem fogsz nyugi, tegyél be akár éjszakait az njóval angyobb tök stabil nagyob hosszú, nem tud kifolyni belőle. Éjszaka is nagyon hasznos mivel ahogy fekszel értelemszűen elfolyik. Persze az kellemetlen de ahogy másnsal sem fordull elő igazán igy veld sem fog, nem Te vagy az első aki úgy megy suliba hogy meg van naki, persze most még uj az egész. szünetekben ellenőrizd emnnyire van tele a betét ha igy teszel tuti nem fogsz átáznii
2013. jan. 10. 21:36
 24/38 anonim ***** válasza:

igen,előzőnek igaza van :) és nyugi,nem fog senki furán nézni rád,csak mert betéttel zörögsz a mosdóban,más is menstruál.

(nekem a mai napig minden második szünetben le kell csekkolnom xd)

2013. jan. 10. 21:41
 25/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm , irtó aranyosak vagytok!!!:) Én is minden 2.szünetbe nézni fogom majd ha megyek.Úgy döntöttem holnap itthon maradok,hogy kitapasztaljam a dolgokat...Kb mennyit bír meg ilyenek.És fura lesz azért ott zörögni úgy,hogy vagy 10en benn vannak :/ tuti vörös fejjel fogok kijönni.Meg még bénázok..Most is vagy háromszor raktam újra a betétet mert felgyűrődött-.-:D
2013. jan. 10. 21:54
 26/38 A kérdező kommentje:
Amúgy én ha vért látok akkor ájulás határán vagyok.Most meglátom ezt ott lenn és semmi bajom.Nem értem,hogy ez hogy van.Ha az orrom vagy a lábam vérzik akkor rosszul leszek szó szerint ..
2013. jan. 10. 21:54
 27/38 anonim ***** válasza:
Na akkor Te nem is viseled olyan vészesen belejössz hamar. nekem 2 napig anyum csrélte a bttet, aztán megszoktam. Zuhanyozni évekig 1 perc alatt zuhanyoztam mert attól féltem hogy mi van ha ömleni kezd, aztán ugye idővel rájöttem hogy az nem önlik úgy.... A zörgés sem ciki nyugi, mindnekinek zörög. AMugy állítólag a librese nagyon zörgős és always-t használok annak szerintem nincs sok hangja bár nem szoktam figyelni.
2013. jan. 10. 21:58
 28/38 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz a zörgés én még most is bénázok mindig és egy csómo időt benn vagyok.Hát én nem tudom hogy miért van valaki rosszul a két más vértől de majd megszokod :)
2013. jan. 11. 17:49
 29/38 A kérdező kommentje:
Lenne egy kérdésem...Régebbről volt itthon betét és azokat tettem be amíg nem vettünk újat és az rögtön magába szívta a vért...Viszont amit vettünk azt hiszem Always Ultra super plus vagy mi annak a felületén marad:o Lehet attól mert túl sűrű ami ma jött??Vagy ez miért van? Elvileg pont ilyen volt itthon régebbről..Mégsem ugyanúgy szívja be..pedig lyukacsos a felülete..
2013. jan. 11. 21:43
 30/38 anonim ***** válasza:
elvileg ezeknek nincs szavatosságuk, szoval ugyanugy kéne beszívnia. Ha ez uj jobb hazsnáld azt és ennyi. Vagy a végefelé amikor már csak nagyon gyengén van használd el a régebbit akkor az is elég lesz.
2013. jan. 11. 21:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!