Abortusz után legkevesebb mennyi idő kell, hogy elteljen a szexuális élet megkezdéséig? Sok dolgot olvastam az oldalon, a válaszok eltérőek.
Érdekes, hogy amikor vki elveteti a gyerekét akkor az abortusz ellenzők esnek neki szélsőségesen, ha meg vki fiatalon, vagy nem a legjobb körülmények közt tartja meg, vagy gondolkozik a megtartáson, akkor meg azért esnek neki az embernek. Gyakran csak a másik elítélése, szapulása az érdekes, nem a segítségadás, empátia... Én az abortuszom
Iatt próbálok mindenkit rádöbbenteni az abortusz poklára, már akiknél látom a bizonytalanságot, az esélyt a megtartásra. De nem esem neki senkinek durván, ismeretlenül... Ha kell, pont azt védem meg, aki megteszi, mert a körülmények miatt nem tudja bevállalni, bármennyire is fáj a szíve. Elég büntetés ez, nem kell nekünk is bíráskodni felette...
Kedves 35-ös! Igen, a racionálás elhárító, önvédő mechanizmus. És rendben is van az, különben még nehezebben dolgozható fel ez a kényszerdöntés, sokan enélkül össze is zuhannának.
Talán, ha nem krízisben lévő házasságban lettem volna az abortusz idején, akkor eszembe jutott volna a szexuális együttlét kérdése is (megsokszorozott védelemmel), hiszen szerető társsal, az sok-sok erőt adó testi-lelki összeolvadás a párunkkal. Vagy 40 fokban bizony az is eszembe jutott volna, hogy mikor lehet esetleg vízben hűsölni kicsit... Az én pici, de nagyobbik gyerekem is kérdezte, hogy anya, mikor jössz már te is fürdeni velünk a medencébe? Ez nem bűn és érzéketlenség szerintem. Attól még nagyon megérintheti a dolog... Nem ismerjük a pontos részleteket. (Volt olyan kérdező is már, aki valóban bicskanyitogatóan nemtörődöm módon érdeklődött, hogy utána mikor lehet már szexelni, itt úgy láttam, kulturált módon volt feltéve a kérdés...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!