Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Abortusz után legkevesebb...

Abortusz után legkevesebb mennyi idő kell, hogy elteljen a szexuális élet megkezdéséig? Sok dolgot olvastam az oldalon, a válaszok eltérőek.

Figyelt kérdés
18 éves vagy és ez az első terhességem. Sajnos nem áll módomban megtartani a babát, butaság miatt történt az egész. Vákuummal történik majd a megszakítás, előtte pedig kitágítanak valami algás pálcával. Elméletileg ez a legkíméletesebb módszer. Az érdekel, hogy mennyi időnek kell eltelnie a szexig? Illetve mikor mehetek strandra vagy fürödhetek kádban! Nem tudom, hogy ezzel a módszerrel is ugyanúgy történnek-e a dolgok!

2012. júl. 12. 21:42
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
69%

Nyugodj meg kérdező,itt sok az abortuszellenes sajnos. Na mind1 a kérdésedre a válasz: 6 hét szextilalom van és addig kerüld a strandot is,kádban fürcsizhetsz nyugodtan. Kitartást,aztán védekezz ;)

pacsi ;)

Kádban nem fürcsizhet "nyugodtan", mert arra ugyanaz vonatkozik mint a strandra. Volt abortuszom és ÉN kinyitottam a számat és rendesen tájékozhattak. És nem laikus hülye p.csák, hanem ORVOSOK.

Pacsi:)

2012. júl. 13. 21:27
 22/61 anonim ***** válasza:
28%
Minden nap ezen pityeregsz? Én hetekig nem bírtam enni, rémálmaim voltak a műtétig, rettegtem, bánkódtam, és gyűlöltem magam, hogy olyan felelőtlen voltam a pasimmal együtt, hogy életre hívtunk valakit, akit most eltávolítok az útból. Strand, szex? eszembe se jutott, pedig fényes május vége volt, emlékszem. Érdekes egy felfogásod van, tudod? Te vagy nagyon hárítasz, vagy nem fogod fel az érzelmi, erkölcsi súlyát a dolognak. Később fog ez még nagyon visszaütni, mikor majd tudatosan vállalsz gyereket. Attól félek, akkor fogsz gyászolni, pedig most kéne. De mindegy, te tudod. És ne itt tájékozódj, hanem vedd a kezedbe a telefont és hívd föl az orvost. De a net is rogyásig van online-nőgyógyászokkal. A védőnőtől is megkérdezhetted volna a családvédelmis viziten!
2012. júl. 13. 21:33
 23/61 A kérdező kommentje:
Pont azért nem kérdeztem meg, mert nem akartam ezzel kezdeni. Utána néztem neten, ahol nőgyógyászok válaszolnak és többféle válasz volt. Úgy gondoltam, hogyha valaki átesett már ilyesmin, akkor biztos tisztába van a dolgokkal. Érdekes a felfogásom, az biztos. És nem hiszem, hogy ez majd valamikoris visszaüt, mert sokkal jobb így a magzatnak is, és nekem is. Láttátok már, hogy hány nő becsavarodik, miután örökbeadja a gyermekét? Elrabolja, megöli a nevelőszülőket, diliházba kerül stb. Én erre nem lennék képes. Túl kell lépni rajta. Az már egyéniség dolga, hogy ez mennyire bánt, zavar valakit. Nem mondom, hogy jól alszom éjjel, mert óránként felébredek, de nincsenek rémálmaim, mert a lehető leghelyesebb döntést hoztam. Ha a továbbiakban is ezen járna FOLYAMATOSAN az agyam, az okozna bennem is maradandó károkat. Sosem fogom elfelejteni. Sosem. Nem is mondom, hogy nem gondolok rá, persze, hogy gondolok. De az sem megöldás, ha marcangolom magam. Sőt. Csak rosszabb. A családom és a párom mellettem áll. Én pedig próbálok a jövőbe tekinteni. Sz*r dolog az abortusz. De vannak ennél sokkal rosszabb dolgok is. Mikor már megszületett kiscicákat folytanak meg, mert túl sokan vannak, az nem bűn? Azoknak fáj is. Az egészet érzik. Azon nem kéne háborogni? Dehogynem. Telefonba egyébként főleg nem fogok ilyen témáról beszélni senkivel. Egy hét múlva találkozom orvosssal. De azoknak, akik normális, tisztességes és nem sértő válaszokat adtak, azoknak nagyon köszönöm. Egyébként alapjáraton és sem támogatom az abortuszt, de van amikor szükség van rá. Anyukámmal és az öcsémmel élek. A havi bevételünk 50ezer forint összesen. Tanulni fogok még. Éretlen vagyok egy gyermek felneveléséhez. Nem értem miért nem lehet a kérdés lényegét felfogni.
2012. júl. 14. 00:44
 24/61 anonim ***** válasza:
22%

Még benne sem vagy, addig hogyan akarsz túllépni? Én megértem, hogy ez egy nagyon rossz érzés, de ez is egy halál, mert a babád meg fog halni! A halált pedig illik elgyászolni akkor is, ha az némi fájdalommal jár.

Az éretlenséged nem kétséges, és itt nem a bűnön, vagy a bűnösségen van a hangsúly!!! Hanem jó érzésről. Ha egy ilyen szomorú döntést vállalok, akkor nem az az első kérdésem, hogy mikor szexelhetek leghamarabb, hanem az, hogy kedves doktor úr/nő, ugye lehet még gyerekem akkor is, amikor szeretném?

2012. júl. 14. 08:58
 25/61 A kérdező kommentje:
Igen, valószínűleg lehet gyerekem és nem lesz ebből gondom később. Az éretlenség meg nem ezen múlik. Bocsánat, hogy én ezt lazábban tudom kezelni, mint mások. De már kicsit elegem van abból, hogy úgy alkottok rólam véleményt, hogy nem is ismertek. Ez az éretlenség!
2012. júl. 14. 21:35
 26/61 anonim ***** válasza:
5%

Csak tudd, hogy mit kezelsz ilyen lazán:

http://www.youtube.com/watch?v=WbtI1LsbiIQ

2012. júl. 14. 22:27
 27/61 A kérdező kommentje:
És most akkor essek hanyatt? Azt gondolod, hogy nem néztem utána ennek? De úgyis meg fog halni, hát nem érted? Akkor nem tök mindegy? Istenem, akkora fogyatékkal élők vagytok, komolyan mondom... Leszarom a véleményetek mostmár :D Röhej az egész... Nehogy már az legyen egy vadidegen számára baj, hogy érdekel, mikor kerülhet idegen dolog a hüvelyembe... -.-" Fú... Idióták... Azok vagytok -.-"
2012. júl. 15. 01:45
 28/61 anonim ***** válasza:
22%
Felesleges bármit is mondani elég annyit, hogy akinek Isten nem adott ember nem adhat!!!!!!! Vannak emberek akiknek nincs lelkiismerete nem kell vele foglalkozni úgyse lesz neki soha!
2012. júl. 15. 08:47
 29/61 anonim ***** válasza:
19%
Ennek a csajnak nemcsak lelkiismerete, de szíve sincsen. Nem lennék a párja helyében.
2012. júl. 15. 09:41
 30/61 anonim ***** válasza:
34%
abortusz kérdés és alatta ott egy kismama egy 4D ultrahang reklámmal...enyhén ízléstelennek találom...
2012. júl. 15. 09:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!