Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Abortusz után legkevesebb...

Abortusz után legkevesebb mennyi idő kell, hogy elteljen a szexuális élet megkezdéséig? Sok dolgot olvastam az oldalon, a válaszok eltérőek.

Figyelt kérdés
18 éves vagy és ez az első terhességem. Sajnos nem áll módomban megtartani a babát, butaság miatt történt az egész. Vákuummal történik majd a megszakítás, előtte pedig kitágítanak valami algás pálcával. Elméletileg ez a legkíméletesebb módszer. Az érdekel, hogy mennyi időnek kell eltelnie a szexig? Illetve mikor mehetek strandra vagy fürödhetek kádban! Nem tudom, hogy ezzel a módszerrel is ugyanúgy történnek-e a dolgok!

2012. júl. 12. 21:42
1 2 3 4 5 6 7
 1/61 anonim ***** válasza:
100%
a doki a kórházbaqn mindent el fog mondani, ha kifelejt valamit kérdezd meg bátran:)
2012. júl. 12. 21:44
 2/61 anonim ***** válasza:
6 hét.
2012. júl. 12. 21:45
 3/61 anonim válasza:
6 hét. Szerintem a strandot is felejtsd el egy ideig.
2012. júl. 12. 21:47
 4/61 anonim ***** válasza:
6 hétig. A tagitas az fájdalmas lesz.
2012. júl. 12. 21:48
 5/61 anonim ***** válasza:
37%

most kb leesett az állam, már ne is haragudj...

én abortuszellenes vagyok, de ennek ellenére meg tudom érteni, ha valaki úgy dönt, hogy nem tartja meg, mert nem tudja megoldani...egy dolgot viszont nem tudok megérteni, most készülsz életed egyik legnagyobb döntésére, egy abortusz egy élet kezdetének a kioltása és az érdekel, hogy mikor kefélhetsz újra és mikor mehetsz strandra???? megdöbbentő...hol marad manapság az emberek embersége?

2012. júl. 12. 21:50
 6/61 anonim ***** válasza:
79%
kedves utolsó, a kérdező nem hinném, hogy ilyen típusú válaszokat várt, én se szeretem az abortusz témát, de mégse oltom le szerencsétlent, elég baj ez neki 18 évesen, és egész biztos, hogy aggasztja a kérdés, a többi kérdés pedig lehet pótcselekvés; ne ítélj, hogy ne ítéltess, ezt tartsd magadban
2012. júl. 12. 21:56
 7/61 anonim ***** válasza:
37%
6 hét után. Egyébként ne haragudj, de nem hiszem, hogy felfogod, mi fog veled tulajdonképpen történni, ha már most azon agyalsz, mikor kefélhetsz legközelebb, pedig még túl se vagy a műtéten. Nekem 24 éves koromban volt abortuszom és kisebb gondom is nagyobb volt annál az időtájt, hogy mikor kamatyolhatok újra a pasimmal...
2012. júl. 12. 22:02
 8/61 anonim ***** válasza:
15%
nem nagyon érdekel, milyen típusú válaszokat várt ... ha meg a kommentemtől kicsit észbe kap, annál jobb :S
2012. júl. 12. 22:03
 9/61 anonim ***** válasza:
42%

kedves utolsó, a kérdező nem hinném, hogy ilyen típusú válaszokat várt, én se szeretem az abortusz témát, de mégse oltom le szerencsétlent, elég baj ez neki 18 évesen, és egész biztos, hogy aggasztja a kérdés, a többi kérdés pedig lehet pótcselekvés; ne ítélj, hogy ne ítéltess, ezt tartsd magadban

Te meg kinek képzeled magad, talán a kérdező érdekképviseletének?

Én meg a másik válaszoló arra világítottunk rá, hogy talán azt kéne először ésszel felfogni, mi fog történni a kérdezővel. Ugyanis nem egy pattanást fognak eltávolítani, hanem egy egyedi és megismételhetetlen dolgot vesznek el tőle. Én nem papolok, mert nekem is volt abortuszom és tapasztalom a környezetemben, hogy azok szoktak posztabortusz szindrómában szenvedni, akik fel se fogják, mit csinálnak. Én már a műtét előtt meggyászoltam az elvetendő magzatomat, sikeresen fel is dolgoztam, elrendeztem magamban. Én arra szántam az abortusz előtti heteket-napokat, hogy mélyen magamba szálltam, nem pedig azon agyaltam, mikor hempereghetek újra a barátommal és mikor csobbanhatok a strandon. Ami a szexet illeti, nekem mindenhez volt kedvem a műtét utáni hetekben, csak ahhoz nem.

2012. júl. 12. 22:16
 10/61 A kérdező kommentje:
Kedves válaszolók! Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Mivel nekem még nem volt ilyesmivel dolgom, nem tudom, hogy mennyi kedvem lesz utána bármihez is, de magas a libidóm, ezért kérdeztem. És igenis felfogom ennek a súlyát, tudom, hogy egy pici életről van szó, azt is tudom, hogy milyen rossz dolog az abortusz. Még a szót sem szeretem. Nem tudom miért kell azért megkövezni, mert nem úgy próbálom felfogni a dolgokat, mintha halálos bűnt követnék el, hanem igenis próbálok a jövőbe tekinteni. Természetesen megértintett a dolog, és ahogy közeleg a nap még jobban meg fog. De nem hiszem, hogy az jobb, ha mindennap ezen pityergek, visszacsinálni nem lehet. Pontosabban csak így lehet. Úgy vélem, hogy teljesen normális dolog, hogy kíváncsi vagyok ilyesmire. Például nem csak a strandra gondoltam (olvasható is), hanem a kádban fürdésre. Inkább utánajárok mindennek, minthogy még egy végzetes hibát elkövessek. Azt hiszem ez teljesen normális. Én szeptembertől megyek vissza tanulni és úgy gondolom, hogyha csak ülök a szobámban addig és csak arra gondolok, hogy mi történt, az nem segít. A konklúziót levontam, sajnos csak a saját káromon tanultam. Röviden ennyi.
2012. júl. 13. 00:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!