Abortusz után legkevesebb mennyi idő kell, hogy elteljen a szexuális élet megkezdéséig? Sok dolgot olvastam az oldalon, a válaszok eltérőek.
most kb leesett az állam, már ne is haragudj...
én abortuszellenes vagyok, de ennek ellenére meg tudom érteni, ha valaki úgy dönt, hogy nem tartja meg, mert nem tudja megoldani...egy dolgot viszont nem tudok megérteni, most készülsz életed egyik legnagyobb döntésére, egy abortusz egy élet kezdetének a kioltása és az érdekel, hogy mikor kefélhetsz újra és mikor mehetsz strandra???? megdöbbentő...hol marad manapság az emberek embersége?
kedves utolsó, a kérdező nem hinném, hogy ilyen típusú válaszokat várt, én se szeretem az abortusz témát, de mégse oltom le szerencsétlent, elég baj ez neki 18 évesen, és egész biztos, hogy aggasztja a kérdés, a többi kérdés pedig lehet pótcselekvés; ne ítélj, hogy ne ítéltess, ezt tartsd magadban
Te meg kinek képzeled magad, talán a kérdező érdekképviseletének?
Én meg a másik válaszoló arra világítottunk rá, hogy talán azt kéne először ésszel felfogni, mi fog történni a kérdezővel. Ugyanis nem egy pattanást fognak eltávolítani, hanem egy egyedi és megismételhetetlen dolgot vesznek el tőle. Én nem papolok, mert nekem is volt abortuszom és tapasztalom a környezetemben, hogy azok szoktak posztabortusz szindrómában szenvedni, akik fel se fogják, mit csinálnak. Én már a műtét előtt meggyászoltam az elvetendő magzatomat, sikeresen fel is dolgoztam, elrendeztem magamban. Én arra szántam az abortusz előtti heteket-napokat, hogy mélyen magamba szálltam, nem pedig azon agyaltam, mikor hempereghetek újra a barátommal és mikor csobbanhatok a strandon. Ami a szexet illeti, nekem mindenhez volt kedvem a műtét utáni hetekben, csak ahhoz nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!