Abortusz után legkevesebb mennyi idő kell, hogy elteljen a
szexuális élet megkezdéséig? Sok dolgot olvastam az
oldalon, a válaszok eltérőek.
11/61 A kérdező kommentje:
Egyébként én nem kefélek vagy hempergek a párommal, hanem szeretkezem vele. Ez a hangnem pedig meglehetősen sértő. Nem kritikát kértem azzal kapcsolatban, hogy milyen a felfogásom vagy a nemi életem, hanem tisztába szeretnék lenni azzal, amivel nem vagyok jelenleg, mivel ennyi baj bőven elég nekem. Ezeket a mondatokat sokkal szebben is meg lehetett volna fogalmazni, és sokkal jobban szíven vág ez a hangnem és stílus, mint maga a tény. Pedig szeretem a gyerekeket. Azt hiszem kellőképpen érett a felfogásom ahhoz, hogy feltudjam ezt a dolgot dolgozni. Azt pedig végképp nem értem, hogy miért kell azért bántani valakit, mert nem akkora bunkó tahó, mint ti. Ha az érdekképviseletem akar lenni, hát had legyen! Joga van hozzá! De ő tud emberi hangnemben beszélni! Nektek kéne inkább szégyelni magatokat!
Itt nem azzal van a gond, hogy megkérdezted és érdekel. Maga a kérdés hangzik úgy, hogy "na ha végeztem ezzel az izével mikor szexelhetünk újra" ... Sajnos ez azt tükrözi, mintha nem is éreznéd a súlyát annak ami következik. Nem kell megvetni senkit én értem miért álltak így neked és ha külsőként olvasnád vissza magadat Te is értenéd. Mert nem azzal kezdted a dolgot, hogy abortusz után fürödhetek kádba vagy más egészségügyi dolgot hoztál szóba, hanem mikor telik le ez a marhaság és mehetek újra szórakozni a többiekkel.
De a kérdésedre válaszolva abortusz után ugyanúgy lesz vérzésed napokig és utána 6 hét szex tilalom van. De ezeket az orvosok úgyis elmondják. Csak ne így kérdezz rá mint itt mert elhiheted nem lesz szép bánásmódban részed. Én csak kívánom, hogy jól viseld csak ezek után több felelősséggel de ezekkel a szent szavakkal úgyis ellátnak rendesen! Kitartást!
2012. júl. 13. 08:19
Engem csak az érdekel, hogy ezt a kérdést miért nem mered szemtől szembe az orvosnak föltenni?! Miért kell egy kétes szakmaiságú, névtelen fórumra jönni?
2012. júl. 13. 09:58
"Inkább utánajárok mindennek, minthogy még egy végzetes hibát elkövessek. "
Sajnálom, de az abortusz lesz majd a végzetes hiba:-( Kár, hogy nem jársz jobban utána, mi jön majd azután-nemcsak tested van, lelked is. Még egyszer, sajnállak, kitartást kívánok, és próbáld meg távolról nézni a helyzeted, hátha van más út az ab-on kívül.
2012. júl. 13. 11:00
15/61 A kérdező kommentje:
Azért itt tettem fel a kérdést, mert orvossal majd csak egy hét múlva találkozom újra. Egyébként a szexuális életbe nem csak maga az aktus tartozik bele. Én a kérdésnél arra szerettem volna helyezni a hangsúlyt, hogy ugyanúgy kell utána eljárni, mint a kaparásos eljárásnál. Bocsánat, ha valakinek a lelkivilágát ezzel felbolygattam. Nem tehetek róla, engem ez érdekel.
Nem vagyok az érdekképviselete, egyszerűen ember vagyok. Attól neki nem lesz jobb, hogy valaki letorkolja. Inkább szégyelld magad, hogy ilyen stílusban válaszolsz. Nem mindenki egyforma, nem lehet mindenki olyan tökéletes, mint te. Ráadásul, ahogy olvastam, te is elkövetted ezt a hibát, és szerintem benned megfordultak hasonló kérdések...
2012. júl. 13. 13:33
Mindenféle kioktatás nélkül én csak egyszerűen le vagyok döbbenve, hogy valakinek ebben a szomorú helyzetben, amit egy gyermek meggyilkolása hordoz magával, a fantáziája a szex és a strand körül jár. Az illető vagy ennyire erősen hárít, vagy ennyire éretlen személyiség.
2012. júl. 13. 13:40
18/61 A kérdező kommentje:
Na jó, most lett végképp elegem ebből. És ha dugni akarok mi van? Azt, hogy mennyire fog ez érdekelni, majd utána tudom meg! Ti mind-mind annyir lelkiismeretes emberek vagytok, látom! De inkább a nap, mint nap elkövetett bűneitekkel foglalkozzatok, ne azzal, hogy én mikor akarok dugni vagy strandolni! Azt kérdeztem, hogy mikortól lehet, mert érdekel! Ti meg már egyből a fejemhez vágjátok, hogy csak ez érdekel! Rohadtul nem tudnám megtartani a gyereket, ha éltről van szó, ha nem. Akkor meg nem tök mindegy? Ezentúl mindig védekezni fogok, sosem követem el ezt a hibát újra. De most már hiába rinyálok ezen! Bunkó parasztok vagytok! Ennyi!
19/61 anonim válasza:
Nyugodj meg kérdező,itt sok az abortuszellenes sajnos. Na mind1 a kérdésedre a válasz: 6 hét szextilalom van és addig kerüld a strandot is,kádban fürcsizhetsz nyugodtan. Kitartást,aztán védekezz ;)
pacsi ;)
2012. júl. 13. 18:54
undorító, hogy milyen emberek vannak..., hánynom kell, és még egy ilyen izé nevezi magát érettnek, te beszélsz érettségről, én 20 évesen jobban tudok kezelni egy ilyen helyzetet, mint te, mégis hogy jössz ahhoz, leszóld a kérdezőt? az ő élete, az ő dolga, hogy mit kezd vele
és mégis melyik a jobb, ha most elveteti, vagy megszüli és depresszióból megöli vagy elhanyagolja? akkor sötét paraszt vagy, hogy ebbe bele se gondolsz?
2012. júl. 13. 21:16
Kapcsolódó kérdések: