A ti nejeteknek is fáj a hasa mikor mgvan a vérzése vagy nem? Vagy nektek nők? Nejemnek 2 napja faj mit csinaljak vele?
Ne aggódj természetes, hogy ijesztő így látni de ez a természet rendje, a feleséged egészséges nő, a havi baj meg egy olyan össze-vissza dolog néha fáj, néha nem. Valamikor jobban valamikor kevésbé. A fájdalom kisugározhat bárhová, hasra, derékra stb.
Néha napokig is tarthat.
Nekem kamaszkoromban semmi sem segített, azt hittem beledöglök, a gyógyszertől hányingerem volt és ez így ment egy hétig!
Manapság van, hogy meg sem érzem, fel sem tűnik, hogy megjött néha meg fájdogál a derekam de már tűrhető. Lehet, hogy az idő előrehaladtával a nejednél is változni fog. Nem tudom a feleséged szed-e fogamzásgátlót mert az néhány nőnél sokat szokott segíteni.
nekem nem a melegvizes pakolás vált be, hanem ha egy zacskó jeget tettem rá
meg ha a párom felizgat, az is segít. bár az is kb. 1 óráig csak
Meg is jött neki vagy megfog? Ha megjött akkor fájdalom csillapító az hatásos, ha nem akkor lehet hogy összejött a baba?
Nekem akkor fájt nagyon másfél hétig mikor teherbe estem csak nem jött meg. Előtte hébe hóba fájt de elmúlt nem szedtem gyógyszert rá sosem én úgylátszik a szerencsésebbek közé tartozom. Szülés óta meg egyáltalán alig érzem, hogy na megfog jönni.
De ha ő azt mondja hagyd békén akkor hagyd! Ő tudja hogy neki mi a jó....
De nagyon aranyos hogy így aggódsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!