Nagyon összevesztem a szüleimmel. Mit csináljak?
Ők ezt tudják.Nem hiszem,hogy igazán haragudnának rád.Ha úgy érzed,hogy nem volt igazad,akkor egyszerűen mondd meg,hogy nem úgy gondoltad,és hogy szereted őket.
Mindenki hibázhat.
ilyen előfordul, ha az ember kamasz, és valami miatt ki van bukva.
járulj a színük elé, és mondd, h ne haragudjatok, hülye voltam, bocsássatok meg, szeretlek titeket, legközelebb nem veszítem el így a fejem.
néha én is csúnyán beszéltem anyámmal, aztán átgondoltam, és megbánással elmondtam, hogy nem gondoltam komolyan, nagyon szeretem őt, és hálás vagyok mindenért amit értem tesz.
Az a minimum, hogy mielőbb bocsánatot kérsz a szüleidtől.
Egész biztosan megbocsátanak, hiszen a szüleid, és akármit is teszel, mondasz, ők akkor is szeretni fognak.
Az egy más dolog, hogy esetleg ezzel úgy megbántottad őket, hogy ez a tüske örök életre a szívükben marad, és talán még hónapok, évek múlva is azon rágódnak, hol, mit rontottak el a nevelésedben, hogy képes voltál ilyet mondani nekik.
Kérj bocsánatot tőlük!
Sajnos-nem sajnos, de az ember nincs mindig topon, és ha tényleg ilyenek vagytok, biztos elnézik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!