Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hány évesen voltál először...

Hány évesen voltál először nőgyógyásznál?

Figyelt kérdés

Ha betegség miatt mentél: ha nem jön közbe, mikor mentél volna "csak úgy", mert épp itt az ideje.

(Én 23 leszek és sosem voltam még. Csupán bő másfél éve élek nemi életet.)

2012. márc. 19. 21:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/75 anonim ***** válasza:
És valahogy a diákok nem tömik a vastag boritékokat...
2012. márc. 22. 14:39
 62/75 anonim ***** válasza:
:)
2012. márc. 22. 16:25
 63/75 anonim ***** válasza:

Voltam már többször is a Bátor Táborban táboroztatni, tehát tudom azt is, hogy milyen gyerekekre "ügyelni".

De amúgy tényleg nem akarok már semmit írni, nem is akarjátok felfogni, hogy mit írok. Csak mondjátok a magatokét. Én egy szóval nem védtem az orvosokat, egy szóval nem mondtam, hogy támogatom ezt a hálapénz dolgot, azt meg pláne nem, hogy helyes dolog, én csupán leírtam a tényeket, amiket tapasztaltam, hiszen ebben nőttem fel.

Nekem mondhatjátok, hogy így a pedagógusok, meg úgy az orvosok, meg így a kirándulások, meg úgy az ügyeletek, ha nincs belelátástok mindkét dologba, akkor nem is értem, hogy miért hasonlítjátok össze a két dolgot.

(Ja, és az ügyeletes orvosok szerintetek mikor kapnak pénzt? Sokszor hónapokra visszamenőleg nincs elszámolva az ügyelet.)

2012. márc. 22. 16:36
 64/75 A kérdező kommentje:
A tűzoltóknak ki ad hálapénzt? Ők is életet mentenek.
2012. márc. 22. 17:33
 65/75 anonim ***** válasza:

Kedves 81%-os

azt mondtad, # 56/64 Időpont tegnap 08:10, hogy

"Részemről a téma lezárva. :)"

Ez is csak hatásvadászás volt?

2012. márc. 23. 06:35
 66/75 anonim ***** válasza:

Kérdezőnek igaza van a tűzöltókat illetően is, és még hány más hivatást emelhetnénk ki!

Úgyhogy higgadjanak le az orvosok, rezidensek, és hallgatók is, szeretjük őket is ugynúgy mint másokat, de semmivel sem kellene őket jobban kiemelni a többieknél.

És pont annyira kellene tisztességesen viselkedni, követelőzni, stb mint mindenki más becsuletesen dolgozó embernek.

2012. márc. 23. 06:40
 67/75 anonim ***** válasza:

"Voltam már többször is a Bátor Táborban táboroztatni, tehát tudom azt is, hogy milyen gyerekekre "ügyelni".

Én 3 évig dolgoztam kórházban és láttam hogy milyen az orvosoknak ügyelni. Inkább azt választanám, mint gyerekekkel néhány nap táboroztatást!

2012. márc. 23. 06:59
 68/75 anonim ***** válasza:

Kedves 74%-os: Kákán is csomókeresés? :)

A tűzoltóknak ott van a korkedvezményes nyugdíj...

Most meg akkor majd nekem estek amiatt, hogy de a mentősök is életet mentenek, nekik meg nincs se korkedvezményes nyugdíj, se hálapénz? :) Csak nyugodtan, viszont egyet elfelejtetek, nem "építem" a rendszert. ;)

2012. márc. 23. 08:38
 69/75 anonim ***** válasza:

77%-os, akik igazán szeretik és megértik a gyerekeket, nem élik ám meg ekkora drámaként a táboroztatást, mint ahogy egyesek itt megpróbálják beállítani!

Aláírom, hogy fárasztó, de felemelő is például látni, hogy olyan valaki is táborozik/kirándul, aki talán még a kis faluján kívül soha sehol nem volt!

2012. márc. 23. 08:41
 70/75 anonim ***** válasza:

"akik igazán szeretik és megértik a gyerekeket, nem élik ám meg ekkora drámaként a táboroztatást, mint ahogy egyesek itt megpróbálják beállítani! "

Bocsika, hogy belepofázok, de valami érdekes van körülötted..

1. én nem éreztem a legkissebb mértékben sem, hogy valaki drámaként éli meg a táboroztatást, inkább azt próbáltad igazolni, hogy micsoda dráma egy - na most olyan legyek mint te -- gyógyitásra felesküdött, embereket kicsit is szerető orvosnak az ügyelet!

(na megint hogy olyan legyek mint te)

- Aláírom, hogy fárasztó, de felemelő is például látni, hogy olyan valaki, aki beteg, egy kicsit jobban lesz esetleg !

2012. márc. 23. 11:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!