20 vagyok, még nem voltam és nem élek nemi életet. "Csak úgy" nem hiszem hogy elmegyek bármikor is, majd ha akarok feliratni fog.gátlót akkor megyek.
2012. márc. 19. 21:43
12/75 anonim válasza:
16
13/75 anonim válasza:
18 voltam, a rendszertelen menstruációm miatt mentem el, azóta rendszeresen járok a szűrésekre. 22/L
14/75 anonim válasza:
17 évesen mentem először. Fél évente járok és évente csinál citológiát is. Egyébként attól, hogy vki azt érzi, hogy nincsen semmi baja, még lehet...
2012. márc. 19. 21:44
15/75 anonim válasza:
Én 22 évesen voltam először. Rendszertelen volt a menzeszem, és ezért. Hát nem tudom...Sok értelme nem volt elmenni mert mivel szűz voltam, csak megnyomkodott, írt fog.gátlót (azt mondta ettől helyreáll, de szerencsére volt annyi eszem hogy ezért nem fogom beszedni. Szüzen fog.gátlót??) és a következő hónapokban visszaállt nagyjából magától. Illetve néha azóta is "kileng" de valami hormonális gond lehet, mivel mikor kileng, akkor ragyás is leszek.
2012. márc. 19. 21:45
16/75 anonim válasza:
"Egyébként attól, hogy vki azt érzi, hogy nincsen semmi baja, még lehet..."
Ilyen alapon akkor miért nem járunk el kéthavonta teljes orvosi kivizsgálásra, mert attól még hogy nem érzünk semmit, simán lehet hogy halálos betegek vagyunk. Bocs, tudom hogy vannak olyan betegségek amiket nem feltétlen veszünk észre csak amikor már késő, de azért ez nem túl jellemző.
2012. márc. 19. 21:47
17/75 anonim válasza:
"Ilyen alapon akkor miért nem járunk el kéthavonta teljes orvosi kivizsgálásra,"
Gondolom mert drága és sz*runk rá, pedig simán megmentene pár életet.
2012. márc. 19. 21:48
18/75 anonim válasza:
"Szüzen fog.gátlót??"
Én is szedtem szűzen fog.gátlót, mivel ezer más dologra is használ (pl. rendszertelen menzesz), nem csak azért írják fel hogy ne legyél terhes...
19/75 anonim válasza:
19 évesen, mert rendszertelenné vált a menzeszem. Akkor kaptam fogamzásgátlót is.
Azóta is rendszeresen járok, fontosnak tartom.
A méhnyakrákot senki sem érzi, pont ezért kell az évenkénti szűrés.
20/75 anonim válasza:
12 évesen. 11 éves koromtól menstruálok és eszméletlen fájdalmaim voltak, valamint nagyon hosszú vérzéseim és mindig sokat is véreztem így elvitt édesanyám, mert rendellenes vérzésem volt. Kaptam is rá akkor gyógyszert, valami zavar volt a fehér és vörös vérsejtjeimmel. Igaz utána is rendszertelen maradt, de legalább nem véreztem 3 hétig. Utána a rendszertelenség miatt mentem el 14 évesen, amire homeopátiás szert írtak, de nem segített, így beletörődtem a sorsomba. 17 évesen azért mentem, mert azt hittem, terhes vagyok, de nem voltam, akkor írattam fel fogamzásgátlót. 18. szülinapom után pár héttel elmentem az első rákszűrésemre, és azóta is évente egyszer megyek, valamint évente visszamegyek vérvizsgálatra a fogamzásgátló miatt, szóval évente kétszer járok nagyjából. 21/N
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!