Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hány évesen voltál először...

Hány évesen voltál először nőgyógyásznál?

Figyelt kérdés

Ha betegség miatt mentél: ha nem jön közbe, mikor mentél volna "csak úgy", mert épp itt az ideje.

(Én 23 leszek és sosem voltam még. Csupán bő másfél éve élek nemi életet.)

2012. márc. 19. 21:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 anonim válasza:
én 23 leszek ésmég engem se vitt rá a lélek hogy elmenjek :( pedig télleg kéne :S lehet elég gáz:(
2012. márc. 21. 16:50
 52/75 anonim ***** válasza:

Ezt most úgysem hiszitek el, de édesapám orvos, édesanyám tanítónő...

Nem kapott anyukám soha vaskos borítékokat, de nem is ügyelt heti 3x. Sokszor volt, hogy apa 72 órázott, volt, hogy

2012. márc. 21. 22:46
 53/75 anonim ***** válasza:

51,

Nem kell kapkodnod, de majd lassan keresgélj egy nőgyógyászt, azért is, ha valami gondod támadna, akkor ne kelljen hirtelen bárkihez menned.

Én női orvost javasolnék, elötte könnyebb a vetkőzés és a terpesztés is, valamint ő is nőből van ezért aztán jóval könnyebb elmagyarázni neki bármiféle nyavajádat, ő fél szavakból is megérti, hiszen valószinüleg neki is vol, átélte már.(beleértve a szégyenlősséget is, ami igy nem lesz poen tárgya esetleg.)

2012. márc. 22. 07:44
 54/75 anonim ***** válasza:

kedves 52.

Nem igazán értem, hogy mi az amit bizonygatni akarsz....

Talán hogy apukád az orvos megérdemli, de anyukád a pedagógus nem a vaskos boritékot?

És amikor anyukád kirándulni viszi a tanitványait? Nyéri táborba? stb.. ha pedagógus lennél megértenéd hogy ez bizony felér egy ügyelettel, és ha 3 napos akoor az 72 óra, ha 1 hetes, akkor 168 óra... Na és hol a "vaskos" boriték???

És mi lenne, ha apukád nem kapna "vaskos boriték"-ot, hanem ő is tanár lenne?? Mekkora lakásra, milyen ruhára, milyen nyaralásra stb telne?...

Jó lenne egyenlő mércével mérni mindenkit....

2012. márc. 22. 07:51
 55/75 anonim ***** válasza:

Emiatt a vaskos borítékok miatt tartunk ott ahol. Ok aláírom, hogy az orvos fizetés nem sok a végzettségéhez képest, de a tanáré sem. Viszont a borítékolás akkora arcot adott a dokiknak, hogy szinte már elvárják, hogy fizess nekik dugiban.

Mellesleg a női nőgyógyászok a legbunkóbbak (legalább is felénk).

2012. márc. 22. 08:04
 56/75 anonim ***** válasza:

Este elment a net, szóval akkor még egyszer:

Ezt most úgysem hiszitek el, de édesapám orvos, édesanyám tanítónő...

Nem kapott anyukám soha vaskos borítékokat, de nem is ügyelt heti 3x. Sokszor volt, hogy apa 72 órázott, volt, hogy karácsony egyik napját sem töltötte itthon, sőt azt sem tudom, hogy volt-e olyan karácsony, amikor egyáltalán nem kellett ügyelnie, nem ugrasztották be, stb. Anya sosem volt ideges, ha munkából jött haza, de apán látszott/látszik a feszültség. Igazatok van, hogy nagyon sok múlik egy tanítónőn, de teljesen más a helyzetük. És vaskos boríték ugyan nincs, de tudjátok, hogy mi van, ha egy tanítónő végigvisz egy osztályt? Százezres ajándékok...hiába mondja anya is, hogy nem kell, a szülők megveszik. Pedig anya mindig kellemetlenül érzi magát, mert tudja, hogy sokan nem állnak úgy anyagilag az osztályában, hogy ezt kifizessék, de nem tud mit tenni ellene. Hol utazást kap, hol bazi nagy festményt, hol svájci órát, hol valami drága porcelán "köcsögöt", sőt, még Zepter edénykészletet is kapott...nem is szereti őket és igazából egyiknek sem örül, pont amiatt, mert tujda, hogy sokaknak szükségük lett volna arra a pénzre, amit ebbe fizettek bele. Egyetlen osztálya volt, akitől nem drága ajándékot kapott, hanem a gyerekek közösen rajzoltak egy szép nagy képet és szépen bekereteztették. Na, az van a legnagyobb becsben, a nappalijukban virít a falon. Emellett pedig év végén, névnapján, nőnapkor, újabban pedig pedagógusnapkor is hazahoz egy szatyor bonbont, virágot.

Ja, és apa nem fogadja el a hálapénzt! Csak ha néha kicselezik. Bonbonba, díszdobozos italokba csempészik a betegek, amit nyilván ott nem bont ki, itthon meg már késő...rafkósak.

A kirándulások pedig nem, nem egyenlőek az ügyelettel. Nagyon nem.

Részemről a téma lezárva. :)

2012. márc. 22. 08:10
 57/75 anonim ***** válasza:

Na ez az amit el ne higgyetek!!!

Orvos nincs a családban, ahoz nem tudok hozzészolni, hogy milyen ádáz küzdelmet kell vivniuk és milyen cseleket bevetniük a rafinált betegek folyamatos anyagi támadásait kivédendő, de pedagógus van nagyon sok.

Egyetlen egy, ismétlem egyetlen egy sem volt közöttük, aki nem hogy kapott volna, de hogy egyáltalán hallot volna valakiről, aki svájci órát, bazi nagy festményt, 100 ezres ajándékot, stb... kapott volna.

Lehet hogy a kommentelő anyukája a "Nőgyógyászok gyerekeit tanitgató iskolában" pedagógus?? (persze ez az utolsó mondat csak poén volt.)

2012. márc. 22. 08:30
 58/75 anonim ***** válasza:

Nálunk nincs se orvos, se pedagógus, de van 2 gyerek.

A nagyobbik tavaly volt negyedikes és nálunk is tényleg az volt, amit az utolsó előtti írt. Valami undorító bazi drága faliórát kellett venni a tanítónéninek, fejenként 6000!!! forintot kellett beadni. 31 gyerek van az osztályban....

Mondjuk nekünk nem volt megterhelő, de voltak, akik szóvá tették, mire az ötletgazdáknak az volt a reakciójuk, hogy "évenként ez csak 1500 Ft, nem érdemel meg a tanítónő ennyit?".

Amúgy én is elítélem a hálapénzt, megbecsülöm a tanítónőket/tanárokat (már amelyik normális!!!), de igaza van abban az utolsó előtti válaszolónak, hogy őket sem kell félteni.

Persze lehet, hogy ez nem mindenhol szokás, ez egy megyeszékhely melletti község, amiről én beszélek. A nővéremék egy nagyvárosban laknak, de ott is ugyanez ment.

2012. márc. 22. 08:55
 59/75 anonim ***** válasza:

56.

"Ja, és apa nem fogadja el a hálapénzt! Csak ha néha kicselezik. Bonbonba, díszdobozos italokba csempészik a betegek, amit nyilván ott nem bont ki, itthon meg már késő...rafkósak. "

Ez a harc engem nagyon emlékeztet Megyónak a KGB ellen vivott ádáz küzdelmére!

2012. márc. 22. 14:29
 60/75 anonim ***** válasza:

56.nak

"A kirándulások pedig nem, nem egyenlőek az ügyelettel. Nagyon nem."

Teljesen igazad van.

Az ügyeleten éjszaka szunyókálgat, ha gond van felébresztik. Nem mondom hogy ez kellemes,

de a pedagógusz permanens ügyeletben van akár 1 hétig is!!

Érdemes lenne kipróbálnod, meg lennél lepve 2 nap után! Ja és az esetek többségében nem hogy túlórába nem, de még rendes óra számába sem kerül bele!

És plussz az orvos elött hétrét görnyedsz félelmedben és megalázkodásodban, ugyanakkor a tanár előtt kihúzod magad és "törlesztessz"!

2012. márc. 22. 14:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!