Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Terhes lennék? 4x teszteltem...

Terhes lennék? 4x teszteltem pozitívat, a menzeszem megjött.

Figyelt kérdés

Tehát: Január 14-én be kellett vennem egy esemény utáni tablettát, az aktus utáni 8. órában.

Március 7-én jött meg az utolsó menzeszem.

Csináltam tesztet múlt héten, hogy biztos legyek abban, hogy nem vagyok terhes (mert szeretnék fogamzásgátlót szedni). De pozitív lett... Vettem még 3-at, és mind pozitív.

De közben meg normálisan megjött a menzeszem (szokásos = rengeteg vérzés, erős görcsök). Ráadásul a tabi bevételét követően a 6. napon is véreztem. Dokinál március elején voltam, nem látott babát.

Most akkor mi van?

16/L

2012. márc. 15. 11:03
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Hát 81%-os, már nem azért, de cifrábbakat is hallottam, ahol baba lett a vége a dolognak. Tartom, hogy a terhesség sokszorta valószínűbb, mint egy ritka ciszta. Amit felsoroltál, minden egyes pontra olvastam már olyanról, aki terhes volt, hiába volt az igaz rá. És sok esetben több is igaz volt a felsoroltakból, vagy még valószínűtlenebb dolgok is (ismerek személyesen olyat is, akinek egyszer se szakadt ki az óvszer, mégis terhes lett, és olyat is, aki hiába szedte a foggátlót, vagy hiába volt fenn neki a spirál, mégis terhes lett.)

az meg, hogy vetélés okozná a pozitív tesztet tényleg kizárható

ha január 14 körül menstruált, akkor ha a februári vérzése vetélés lett volna, akkor mostanra azóta már majd egy hónap telt el, és aligha mutatna a teszt pozitívat

amúgy meg ha normál "menstruációs" görcsei voltak, azokat mint mondtam korábban a köztesvérzési hormonok okozzák

te tőlem kizárhatod a terhességet, de a kérdezőnek nem kéne, amíg nem jut el ismét orvoshoz

sőt, hogy csodálkozz, volt olyan is, akinek a 16. hétig nem találta az orvos a babát, és még azt is a képébe vágták, hogy beképzeli, hogy terhes

ha pozitív a teszt, akkor valószínűleg terhes, ennyi

2012. márc. 15. 14:55
 22/34 anonim ***** válasza:

Jólvan, én nem akarok tovább vitatkozni, de nincs olyan, hogy "köztivérzéses hormonok", közti vérzést progeszteron-elégtelenség okoz, pont úgy, mint terhesség alatti vérezgetést (de nem több napig tartó vérzést, mert akkor már elmegy a baba) is.

És igen, nekem is van ismerősöm, aki 4 ciklust még végigmenstruált, meg nyilván óvszer és tabletta mellett is teherbe lehet esni, de erre mind nagyon kicsi az esély. Minthogy arra is, hogy erős, görcsös menstruáció mellett terhes legyen valaki vagy a ciklus 6. napja körül max. az előnedvtől teherbe essen valaki. És itt mindezekről együtt van szó, ráadásul az uh-n nem látszott semmi+volt esemény utáni tabletta. Annál, hogy ez terhesség legyen, még az is valószínűbb, hogy 2x egymás után lesz ötösöm a lottón.

2012. márc. 15. 15:43
 23/34 anonim ***** válasza:
Egyet kell értsek a terhességgel, ennek nagyságrendileg nagyobb az esélye, mint a többinek... amúgy van néhány ritka rákfajta, ami okozhatja a hcg pozitív tesztet... 4 teszt nem hazudik... valamiért több hcg van a szervezetében.
2012. márc. 15. 17:09
 24/34 A kérdező kommentje:
10 perce teszteltem egy negativat... Mar tenyleg nen ertem, mi van... mondjuk a hetfoi dokit nem uszom meg.
2012. márc. 16. 08:34
 25/34 anonim ***** válasza:
Te tudod használni a terhességi tesztet?
2012. márc. 16. 09:27
 26/34 anonim ***** válasza:
mondom, hogy vetélés volt...
2012. márc. 16. 11:19
 27/34 A kérdező kommentje:

Már miért ne tudnám használni?!

Holnap megyek dokihoz, majd minden kiderül..

2012. márc. 18. 20:39
 28/34 anonim ***** válasza:
Na, voltál dokinál?
2012. márc. 19. 23:00
 29/34 A kérdező kommentje:
Igen. Azt mondta, hogy valamilyen cisztam volt, csak felszivodott. Szerinte a peteeresem miatt alakult ki. Ugyhogy nemsokara vissza kell mennem, amikor erzem, hogy peteeresem van (ilyenkor is nagyon faj a hasam alja).
2012. márc. 20. 06:05
 30/34 anonim ***** válasza:
Vagy spontán vetélés volt. :P De rendben van, megnyugodtunk :)
2012. márc. 20. 09:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!