Tegnap a nemvárt napján szép pozitívat teszteltem corax teszttel, ma one step teszttel halványabbat? Megijedjek?
Hőm ugyanannyi, mint eddig, szép magasan van. Tegnap a két csík egyforma volt a coraxon, ma a one step teszten a tesztcsík halványabb volt. Nem tudom, hogy a corax milyen erősségű és nem is találtam erről semmit. Dm-es rózsaszín dobozos.
Amúgy ma is egyértelműen pozitív a teszt, csak a tesztvonal halványabb, mint a kontroll.
Azért félek ennyire, mert már volt egyszer olyan, hogy nem erősödött a tesztem és nem is lett babám. :(
Van vaterás tesztem is, tegnap előtt és ezek után ma is megcsináltam, ott látszik, hogy a tegnap előttihez képest ugyanaz a teszt erősödött. Még mindig nem egyforma a 2 vonal, de erősebb. Az szintén 25-ös teszt, mint a one step.
Szerintem is azért van,mert nem egyforma a teszt!!!
Én csak kétszer teszteltem mindkét terhességemnél,ugyanazzal,hogy erősödik-e a csik..utánna már nem is erőltettem,minek a para!
Teszem hozzá,nekem is volt elhalt terhességem a 7.-dik hétben..
Köszönöm a megnyugtató válaszokat.
Úgy döntöttem elég volt a tesztekből és a csíkokból, beruháztam egy digitális clearblue tesztre, ami most délután azt mondta, hogy + és 2-3 hét! És tényleg, úgyhogy megnyugodtam kicsit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!