Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap a nemvárt napján szép...

Tegnap a nemvárt napján szép pozitívat teszteltem corax teszttel, ma one step teszttel halványabbat? Megijedjek?

Figyelt kérdés

Hőm ugyanannyi, mint eddig, szép magasan van. Tegnap a két csík egyforma volt a coraxon, ma a one step teszten a tesztcsík halványabb volt. Nem tudom, hogy a corax milyen erősségű és nem is találtam erről semmit. Dm-es rózsaszín dobozos.

Amúgy ma is egyértelműen pozitív a teszt, csak a tesztvonal halványabb, mint a kontroll.

Azért félek ennyire, mert már volt egyszer olyan, hogy nem erősödött a tesztem és nem is lett babám. :(

Van vaterás tesztem is, tegnap előtt és ezek után ma is megcsináltam, ott látszik, hogy a tegnap előttihez képest ugyanaz a teszt erősödött. Még mindig nem egyforma a 2 vonal, de erősebb. Az szintén 25-ös teszt, mint a one step.

2012. márc. 7. 07:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem aggódnék,a halvány csík is csík. Azon meg semmiképpen ne idegeskedj,hogy mi volt,mert az nem jó. Csak a jövőre gondolj,hogy milyen szép is lesz a babád. Jó egészséget,és gratulálok.
2012. márc. 7. 07:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Nekem is csak a második terhességemből lett baba,itt ül az ágyon,nemsokára indulunk a bölcsibe. :) Az elsőnél genetikai betegséget állapítottak meg,még időben,így az elején el kellett vetetni. Lelkileg teljesen magam alatt voltam,és amikor a második terhességem beigazolódott állandóan attól rettegtem,hogy megint kimondják annak a betegségnek a latin nevét. Nem jó egy ilyen gyönyörű állapotot végig idegeskedni. Szóval felejtsd el a múltat,és fel a fejjel. Tudom hogy nehéz,de nincs más választás. Most lesz babád...Most csík a csík. Nyugi...
2012. márc. 7. 07:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Az lehet az oka, hogy más tesztet csináltál. Ha ugyanaz a márka lenne halványabb esetleg később, még az sem jelent feltétlen bajt. Ne tesztelgess már, terhes vagy! Gratulálok!
2012. márc. 7. 07:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem is azért van,mert nem egyforma a teszt!!!

Én csak kétszer teszteltem mindkét terhességemnél,ugyanazzal,hogy erősödik-e a csik..utánna már nem is erőltettem,minek a para!

Teszem hozzá,nekem is volt elhalt terhességem a 7.-dik hétben..

2012. márc. 7. 08:13
 5/6 anonim ***** válasza:
A Corax teszt 10-es, a One step 25-ös, ezért lett a Corax erősebb a másik meg halványabb.
2012. márc. 7. 09:26
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a megnyugtató válaszokat.

Úgy döntöttem elég volt a tesztekből és a csíkokból, beruháztam egy digitális clearblue tesztre, ami most délután azt mondta, hogy + és 2-3 hét! És tényleg, úgyhogy megnyugodtam kicsit. :)

2012. márc. 7. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!