Ma teszteltem pozitívat, hogyan tovább?
Gratulálok!
Ezek szerint 4 hetes kismama vagy. Ha 2-3 hét múlva mész dokihoz, akkor már lesz szívhang is. Ha előbb mész, még nem látszik más, csak szikhólyag/petezsák, esetleg csalódott leszel, hogy szívhang még nincs.
Előbb doki, ő ad egy papírt, hogy terhes vagy, ezzel mehetsz a védőnőhöz, aki kiállítja a terhes kiskönyvedet. Ezek után vérvétel, ekg, stb.
Gratulálok még egyszer.
Én 5 hetes vagyok, 3 hét múlva megyek dokihoz. Nem kivárni ezt az időszakot.
Szia!
Orvoshot szerintem a 7 hét környékén érdemes menni akkor más biztos van szívhang, onnan küldenek majd el védőnőhőz.
Boldog babavárást!:)
17 hetes kismami
Mikor volt az utolsó menstruációd elsö napja?
Onnatól számold ki hogy hány hetes terhes vagy és ha nem vagy izgulos, tudsz várni akkor a 7-8ik hét körül menj orvoshoz, addigra lát már szívhangot, ö meg tovább küld védönöhöz az meg elmondja hova kell menned.
ha izgulos vagy és csak 5-6 hetes agy akkor lehet nem lesz még szívhang és még izgulósabb leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!