Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 1 hete halvány pozitívat...

1 hete halvány pozitívat teszteltem, voltam orvosnál 5. én kell visszamennem, azt mondta valószínű van kisbabám de még nagyon pici ezért nem látja! Az alhasam nagyon fáj napok óta! B6 vitamint kaptam rá? Szerintetek is van kisbabám?

Figyelt kérdés
2011. nov. 24. 10:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
En 2 hétre pozitív teszt után mentem és csak megvizsgált. Nem is érezte annyira, de azt mondta, hogyha pozitív volt a teszt, akkor biztosan van baba. 1 hónapra rá hívott vissza kb. a 10. héten voltam. Akkor már ultrahangon is megnézte és szépen lehetett látni a picúrt. Most 11 honapos a kislányom. Gratulálok!
2011. nov. 24. 10:43
 2/19 anonim ***** válasza:

akkor 5 hét+pár napos voltál. Sokat nem is láthatott. Engem még a hetedik héten is visszahívott egy héttel későbbre. Azt ajánlják, hogy a kimaradt után 2 héttel menjen a kismama először orvoshoz, addig sokminden nem látszik. Szerintem az 5.-e az lesz a tuti.

Ha nem véreztél (és nem vérzel addig, remélem, nem), akkor minden bizonnyal ott lesz a baba akkor is, és majd fogod látni ahogy dobog a kis szíve. :)

2011. nov. 24. 10:43
 3/19 anonim ***** válasza:
Elso vagyok. Kezd el szedni a magzatvédo vitamint, ha még nem szeded. En Femibiont szedtem és nagyon jo volt.
2011. nov. 24. 10:46
 4/19 A kérdező kommentje:
OKTÓBER4.ÉN VOLT MEG UTOLJÁRA!AZÓTA SEMMI,MÁR NAGYON VÁROM AZT A BIZONYOS 5.ÉT HA NEM JÓ HÍRT KAPOK BIZTOS NAGYON SZOMORÚ LESZEK!dE NEKEM SEMMIFÉLE PECSÉTELŐ VÉRZÉSEM NEM VOLT!AZ BAJ?
2011. nov. 24. 10:57
 5/19 anonim ***** válasza:
Az jó, ha nem véreztél. (de ne kiabálj)
2011. nov. 24. 10:58
 6/19 A kérdező kommentje:
nem kiabálok:)csak már nagyon kiváncsi vagyok!A hasamn kívül nem érzek semmit!
2011. nov. 24. 11:06
 7/19 anonim ***** válasza:
A nagybetűs biza kiabálás. Más is türelmetlen, hidd el. És a hasadon kívül nem is érezhetsz, mert a baba a hasadon belül van :)
2011. nov. 24. 11:07
 8/19 A kérdező kommentje:
az véletlen volt:)hányingerre meg hasonlókra gondoltam!
2011. nov. 24. 11:09
 9/19 anonim ***** válasza:
A hányinger nekem majd később lett. De akkor aztán lett, reggeltől estig. Ne várd! + lett fejfájás, szédülés, undor, még a vizet is utáltam, és ez így ment 6 héten keresztül.
2011. nov. 24. 11:10
 10/19 A kérdező kommentje:

minden esetre jelenleg várom a tüneteket:)

a papíron 12mm endometrium van,az jó?Neharagudj de kicsit tudatlan vagyok ebben az ügyben!

2011. nov. 24. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!