Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 1 hete halvány pozitívat...

1 hete halvány pozitívat teszteltem, voltam orvosnál 5. én kell visszamennem, azt mondta valószínű van kisbabám de még nagyon pici ezért nem látja! Az alhasam nagyon fáj napok óta! B6 vitamint kaptam rá? Szerintetek is van kisbabám?

Figyelt kérdés
2011. nov. 24. 10:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nálunk nem mérnek endometriumot. Nem tudom. Da mondtam már: a terhesség elején a vetélés olyan mint egy kemény mensi, ameddig nem vérzel, addig nincs ok aggodalomra. Pici barnázás-vérzésem nekem pl volt a 10. héten, de hívtam a dokit, azt mondta, ha erősen vérzek menjek be az ügyeletre. Elállt, és most már lassan 18 hetes a pici. :)
2011. nov. 24. 11:25
 12/19 anonim ***** válasza:
Ha pozitív volt a teszted, akkor valószínűleg ott a kisbaba. Mikor legelőször voltam dokinál, akkor engem is visszahívott. Az alhasad azért fáj, mert növekszik a méhed, ill a méhtartó szalagok nyúlnak. A hormonok a felelősek ezekért. Az a legjobb ha semmiféle színes folyást nem tapasztalsz. Ha mégis, akkor azonnal(!) irány a kórház. Csinálj egy másik tesztet is, és ha erősebb a 2. csík mint az elsőnél, akkor biztos lehetsz a dologban. (Legalábbis én így csináltam):)
2011. nov. 24. 12:22
 13/19 anonim ***** válasza:
Szia a halvány pozi is pozi de ha biztos akarsz lenni igaz voltál dokinál csinálj egy tesztet mostanra nagyon erős pozinak kell lennie hisz nő a hcg....Sok sikert majd irj...
2011. nov. 24. 12:30
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszönönöm mindenkinek a válaszát,bízom benne úgy lesz ahogy irjátok!Már nagyon várjuk a kis jövevényt:)tesztet holnap csináljuk,remélem ismét sikerrel!
2011. nov. 25. 10:21
 15/19 anonim ***** válasza:
Szia.drukkolok majd ird meg milyen lett a teszt remélem jó erős +
2011. nov. 25. 11:23
 16/19 anonim ***** válasza:
Mindenki türelmetlenül várja,a terhesség végét, hogy megszülessen a baba. De ha belegondoltok, az első két-három hét idegőrlö tud lenni, hogy van-e baba vagy nincs. Minden rendben van-e stb... Én most élem ezt át másodszor, az elsőnél a tesztet követő két hét múlva jelentkeztem be a dokihoz, és akkor még nem volt szívhang. Most is a teszt követő második héten lesz az első uh kedden, már nagyon várom, de mivel itthon vagyok egy 20 hónapossal, így nincs időm állandóan ezen izgulni. Tűnetekből sincs sok, max. hogy reggeltől estig csak aludni szeretnék :)
2011. nov. 25. 13:03
 17/19 A kérdező kommentje:
Juppii pozitívat teszteltem ismét:)
2011. nov. 26. 12:04
 18/19 anonim ***** válasza:
Gratula hozzá!!!:)
2011. nov. 27. 13:42
 19/19 anonim ***** válasza:
Gratula kismami!!!!
2011. nov. 30. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!