Pozitívat teszteltem mit kell tennem?
Amikor nekem pozitiv lett a tesztem, akkor elballagtam nalunk az SZTK-ba az egyik nogyogyaszhoz. Elmondtam, hogy mi a helyzet. Adott beutalot vervetelre, majd vegzett egy rakszurest. A vervetel pozitiv volt, majd 2 het mulva kellett a rakszures eredmenyert visszamennem. úOtt megkerdezte a doki, hogy tudom-e mar, hogy ki lesz az orvosom, mire mondtam, hogy igen, de nem MO-n szulok.
Kitoltottem egy papirt, alairtam. Masnap pedig haza repultem.
Szia, előszőr is gratulálok!
Most vagy 5+3 hetes kismama, én várnék még egy hetet és akkor mennék.
Szia nekem meg okt 21.én volt az utolsó!!
3 teszt is pozi lett!!
Gratula neked is!
Én most 5 hetes vok akkor te is
Azt szeretném kérdezni hogy itt irja az a kedves válaszoló hogy 5 plusz 3 nem értem azt hogy kell értelmezni??
Aha köszönöm most már értem!
Akkor én ma tuti 5 hetes vok szupi!!
Köszi
Femibiont szedtem terhesvitaminnak. Hányinger ellen nos én semmit nem szedtem csak 1 hónapig, amíg a kritikus időszakom volt B6 vitamint. Én kikelni nem tudtam az ágyból, hihetetlenül szédültem. Volt, hogy kimentem a folyosóra megéreztem valamit és nem jutottam vissza a wc-ig.
Gyomorsavra Rennie-t vettem és nekem a kiwi vált be és a szénsavmentes ásványvizek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!