Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pozitívat teszteltem mit kell...

Pozitívat teszteltem mit kell tennem?

Figyelt kérdés
okt. 18.án volt az utolsó mensim. Most akkor menjek orvoshoz vagy sem?! Várjak a 8.hétig?
2011. nov. 25. 21:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Igaz, még nem volt gyerekem, de szerintem már most bejelentkezhetsz az orvoshoz. Hátha még időpontot se kapsz olyan egyszerűen. Ilyenkortól már el lehet menni.
2011. nov. 25. 21:44
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
6. hétig szoktak várni!
2011. nov. 25. 21:48
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Amikor nekem pozitiv lett a tesztem, akkor elballagtam nalunk az SZTK-ba az egyik nogyogyaszhoz. Elmondtam, hogy mi a helyzet. Adott beutalot vervetelre, majd vegzett egy rakszurest. A vervetel pozitiv volt, majd 2 het mulva kellett a rakszures eredmenyert visszamennem. úOtt megkerdezte a doki, hogy tudom-e mar, hogy ki lesz az orvosom, mire mondtam, hogy igen, de nem MO-n szulok.

Kitoltottem egy papirt, alairtam. Masnap pedig haza repultem.

2011. nov. 25. 21:50
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia, előszőr is gratulálok!

Most vagy 5+3 hetes kismama, én várnék még egy hetet és akkor mennék.

2011. nov. 25. 21:53
 5/18 anonim ***** válasza:
Akár most is kérhetsz időpontot az sztk-ba.Lehet ,hogy csak jövőre kapsz időpontot.Tavaly így jártam én is és mire aljutottam az orvoshoz 12 hétnél idősebb volt a baba.Olyan bunkó orvosnál voltam, hogy még le is cseszett, hogy miért ilyen későn mentem.Azt mondta be kellett volna kopognom mert a sűrgős eseteket fogadják.
2011. nov. 25. 21:55
 6/18 anonim ***** válasza:

Szia nekem meg okt 21.én volt az utolsó!!

3 teszt is pozi lett!!

Gratula neked is!

Én most 5 hetes vok akkor te is

Azt szeretném kérdezni hogy itt irja az a kedves válaszoló hogy 5 plusz 3 nem értem azt hogy kell értelmezni??

2011. nov. 25. 21:56
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
5 hetes 3 napos.
2011. nov. 25. 21:57
 8/18 anonim ***** válasza:

Aha köszönöm most már értem!

Akkor én ma tuti 5 hetes vok szupi!!

Köszi

2011. nov. 25. 22:00
 9/18 A kérdező kommentje:
kezdjek szedni vitamint? Mi a francot csináljak ezzel a borzalmas hányingerrel? Gyomorsavra a renniet mondják a kismamáknak ugye? Várok minden tanácsot!
2011. nov. 25. 22:00
 10/18 anonim ***** válasza:

Femibiont szedtem terhesvitaminnak. Hányinger ellen nos én semmit nem szedtem csak 1 hónapig, amíg a kritikus időszakom volt B6 vitamint. Én kikelni nem tudtam az ágyból, hihetetlenül szédültem. Volt, hogy kimentem a folyosóra megéreztem valamit és nem jutottam vissza a wc-ig.

Gyomorsavra Rennie-t vettem és nekem a kiwi vált be és a szénsavmentes ásványvizek.

2011. nov. 25. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!