Pozitívat teszteltem mit kell tennem?
Figyelt kérdés
okt. 18.án volt az utolsó mensim. Most akkor menjek orvoshoz vagy sem?! Várjak a 8.hétig?2011. nov. 25. 21:38
11/18 anonim válasza:
Igazábol nincs semmi hányingerre ez természetes!
Én elkezdtem szedni a Gravidát!!
Még eddig nem hánytam remélem nem is fogok ,mert jövő héten megyek fogorvoshoz és nem lenne jó !!
Az első kisfiammal végighánytam a terhességemet!!
12/18 A kérdező kommentje:
21:56 Gratulálok neked! te hogyan tervezed a köv. majd nem 9 hónapot!? Mondjuk leginkább az érdekelne neked milyek lesznek a következő lépéseid? Hogy érzed magad? Milyen tünetekket veszel észre magadon?
2011. nov. 25. 22:09
13/18 anonim válasza:
6hetesen érdemes orvoshoz menni akkor már jó esetben van szívhang is így egyből kiderül, hogy minden rendben van e.Terhesvitamint általában az orvos javasol de szinte mindegyik ugyan azt tartalmazza, árban viszont elég eltérőek.Hányingerről sajnos nem tudok nyilatkozni engem megkímélt a leendő kisfiam:) Kérdezz nyugodtam ha valamiben bizonytalan vagy.(39+3 hónapos kismama)
14/18 A kérdező kommentje:
Ha 6 hétig szoktak várni akkor igazából már jövőhéten mehetnék? Úgy terveztem annó hogy 8 hetesen megyek elsőnek, nem lenne ez baj?
2011. nov. 25. 22:16
15/18 anonim válasza:
21.56 vagyok Niki!
Hát a cicim naon fáj ,de más tünet nincs még hála istennek!!
csak dec 14 én megyek dokihoz tiszta ideg vok addig is!!
Akkor leszek elvileg 7hét pár napos
16/18 anonim válasza:
Nekem a 6.héten hüvelyi ultrahanggal állapították meg a terhességemet de 8.hétig ajánlott elmenni, a te kíváncsiságod és szabadidőd függvénye.Minden orvos másképpen rendeli vissza a kismamákat van több kötelező szűrővizsgálat ami viszont terhességi héthez kötött. Itt megnézheted:
17/18 A kérdező kommentje:
Niki nektek tervezett volt a baba, hány éves vagy?
2011. nov. 25. 22:45
18/18 A kérdező kommentje:
Az oldal szerint 8. Hétig nincs semmilyen vizsgálat, tehát akkor mehetek "csak" akkor elsőnek!?
2011. nov. 25. 22:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!