Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma a nemvárt napján pozitívat...

Ma a nemvárt napján pozitívat teszteltem! Holnap rendel a doki, szerintetek korai lenne elmennem?

Figyelt kérdés
Az a baj,hogy csak egy héten egyszer rendel,jönnek az ünnepek, időben akarnék menni,meg az én munkám miatt se tudok bármikor elmenni.
2011. dec. 12. 12:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Várj legalább 1 hetet. Ilyenkor még nem tudja a doki sem megállapítani a terhességet. Én 10 nap késés után és 2 + teszt után mentem.
2011. dec. 12. 12:57
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha egy hónap múlva mész, akkor is időben leszel!

Most még semmit nem fog tudni mondani, lehet hogy még a terhességet sem tudja "megállapítani".

Amúgy gratulálok!

2011. dec. 12. 12:57
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem fog látni semmit az ég világon, csak egy kis megvastagodott nyálkahártyát, hisz ma vagy 4 hetes.

6 hetesnél előbb felesleges menni.

Próbáld meg kibírni valahogy :) Tudom, hogy nehéz, de az sem jobb, ha a doki nem lát semmit, mert akkor meg csalódsz, és rettegsz a következő uh-ig.

Gratula.

2011. dec. 12. 12:58
 4/9 anonim ***** válasza:

Ne menj el, mert felesleges... Bírd ki még 2 hétig... A védőbe is csak 8. hét után szokták küldeni az embert.

( sajnos előtte bármi történhet - tapasztalat ):

Boldog babavárást!

2011. dec. 12. 13:09
 5/9 anonim ***** válasza:
Simán ráérsz ünnepek után, január első heteiben elmenni dokihoz. Szedj mgb6-ot+folsavat. Gratulálok, kellemes ünnepeket!
2011. dec. 12. 13:09
 6/9 krisztivan ***** válasza:

Várjál még a dokival.Nem fog látni semmit és rettenetes nagy csalódás és idegeskedés lesz részedről.Két ünnep között is elég vagy januárban.

Gratulálok nagyon a picurhoz,és tényleg rendes ez a Jézuska:-))

2011. dec. 12. 13:11
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,nagyon aranyosak vagytok!Szülinapomra is őt kértem:)Most hétvégén lesz.Megpróbálok akkor megnyugodni,és várni még egy kicsit! Remélem minden oké lesz,de nagyon nehéz lesz a várakozás!
2011. dec. 12. 13:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Hidd el csak jót tesz a várakozás, mert ő is jobban meg tud tapadni :) Boldog Születésnapot a hétvégére, kell ennél gyönyörűbb ajándék ??? :)))
2011. dec. 12. 14:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Várj legalább egy hetet,bár én anno nemvárt napján teszteltem és rá egy hétre mentem,de akkor még nem volt szivhang,igy mai eszemmel 2 hetet várnék,mert hidd el akkor leszel nyugodt ha halod a kis szivét verni. Gratulálok:)
2011. dec. 12. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!