Ma a nemvárt napján pozitívat teszteltem! Holnap rendel a
doki, szerintetek korai lenne elmennem?
Figyelt kérdés
Az a baj,hogy csak egy héten egyszer rendel,jönnek az ünnepek, időben akarnék menni,meg az én munkám miatt se tudok bármikor elmenni.
2011. dec. 12. 12:47
1/9 anonim válasza:
Várj legalább 1 hetet. Ilyenkor még nem tudja a doki sem megállapítani a terhességet. Én 10 nap késés után és 2 + teszt után mentem.
2011. dec. 12. 12:57
2/9 anonim válasza:
Ha egy hónap múlva mész, akkor is időben leszel!
Most még semmit nem fog tudni mondani, lehet hogy még a terhességet sem tudja "megállapítani".
Amúgy gratulálok!
2011. dec. 12. 12:57
3/9 anonim válasza:
Nem fog látni semmit az ég világon, csak egy kis megvastagodott nyálkahártyát, hisz ma vagy 4 hetes.
6 hetesnél előbb felesleges menni.
Próbáld meg kibírni valahogy :) Tudom, hogy nehéz, de az sem jobb, ha a doki nem lát semmit, mert akkor meg csalódsz, és rettegsz a következő uh-ig.
Gratula.
2011. dec. 12. 12:58
4/9 anonim válasza:
Ne menj el, mert felesleges... Bírd ki még 2 hétig... A védőbe is csak 8. hét után szokták küldeni az embert.
( sajnos előtte bármi történhet - tapasztalat ):
Boldog babavárást!
2011. dec. 12. 13:09
5/9 anonim válasza:
Simán ráérsz ünnepek után, január első heteiben elmenni dokihoz. Szedj mgb6-ot+folsavat. Gratulálok, kellemes ünnepeket!
2011. dec. 12. 13:09
6/9 krisztivan válasza:
Várjál még a dokival.Nem fog látni semmit és rettenetes nagy csalódás és idegeskedés lesz részedről.Két ünnep között is elég vagy januárban.
Gratulálok nagyon a picurhoz,és tényleg rendes ez a Jézuska:-))
2011. dec. 12. 13:11
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,nagyon aranyosak vagytok!Szülinapomra is őt kértem:)Most hétvégén lesz.Megpróbálok akkor megnyugodni,és várni még egy kicsit! Remélem minden oké lesz,de nagyon nehéz lesz a várakozás!
2011. dec. 12. 13:21
8/9 anonim válasza:
Hidd el csak jót tesz a várakozás, mert ő is jobban meg tud tapadni :) Boldog Születésnapot a hétvégére, kell ennél gyönyörűbb ajándék ??? :)))
2011. dec. 12. 14:14
9/9 anonim válasza:
Várj legalább egy hetet,bár én anno nemvárt napján teszteltem és rá egy hétre mentem,de akkor még nem volt szivhang,igy mai eszemmel 2 hetet várnék,mert hidd el akkor leszel nyugodt ha halod a kis szivét verni. Gratulálok:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!