Terhes lennék? 4x teszteltem pozitívat, a menzeszem megjött.
Tehát: Január 14-én be kellett vennem egy esemény utáni tablettát, az aktus utáni 8. órában.
Március 7-én jött meg az utolsó menzeszem.
Csináltam tesztet múlt héten, hogy biztos legyek abban, hogy nem vagyok terhes (mert szeretnék fogamzásgátlót szedni). De pozitív lett... Vettem még 3-at, és mind pozitív.
De közben meg normálisan megjött a menzeszem (szokásos = rengeteg vérzés, erős görcsök). Ráadásul a tabi bevételét követően a 6. napon is véreztem. Dokinál március elején voltam, nem látott babát.
Most akkor mi van?
16/L
Igazából a kérdésben írtam el a koromat, 4 napja volt a szülinapom, még nem szoktam meg, hogy 17 éves vagyok. Mondjuk nem is akarom megszokni :P
9. szülinapom utáni nyáron jött meg először.
Spontán peteérést a szex is okozhat. De sokminden mástól is lehet.
A vérzés és görcsölés meg simán lehet köztesvérzés, mint ahogy írtam.
Nagy valószínűséggel terhes a kérdező, nagyon kicsi az esélye, hogy a teszt fals pozitívat mutat, és megvolt a lehetősége, hogy teherbe essen.
Mostani UH viszont már nagy biztonsággal ki kéne, hgy mutassa.
Vérzés görcsökkel viszont korai vetélés jele az estek 99%-ban.. pár napig még ez után is pozitív marad a teszt, mert a HCG nem ürült ki.
Pozitív tesztet okozhat petefészek ciszta is. Vissza kell menni az orvoshoz.
Petefészek ciszta NAGYON ritkán okoz pozitív tesztet, csak egy bizonyos, rosszindulatú, ritka fajtája termel HCG-t, az összes többi ciszta NEM befolyásolja a tesztet
olvassátok el ezt, ha nem hiszitek:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Kedves 84%-os, tudom, hogy ritkán okoz ciszta pozitív terhességi tesztet, de mégis, szerinted mire nagyobb az esély, hogy a kérdező úgy terhes, hogy:
1. a ciklusa kb. 6. napján volt az aktus
2. a fiú nem ment el benne
3. vett be esemény utáni tablettát
4. többször vérzett,
5. erősen
6. erős görcsökkel
7. a nőgyógyász nemhogy petezsákot nem látott, de semmi terhességre utaló jelet?
És az is lehet, amit a 71%-os ír, hogy esetleg lett volna baba, de az esemény utánitól (vagy mástól) elment.
De a lényeg, hogy terhességre szinte semmi esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!