Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most teszteltem pozitívat az...

Most teszteltem pozitívat az imént. Hány hetes lehetek?

Figyelt kérdés

január 31-én jött meg a menszim, inkább barnáztam, és február 1-én már rendesen véreztem, úgyhogy gondolom ez számít első napnak.

most lett pozi a tesztem akkor hány hetes lehetek?

a ciklusom nagyon változó 25-27 napos..

nagyon rosszul vagyok, görcsöl a hasam :(

2012. febr. 22. 18:44
 1/10 anonim ***** válasza:

3 hetes lehetsz, de én nagyon korainak tartom, mert sokaknak ilyen hamar nem mutatja ki a teszt, sőt, a beágyazódás ilyenkor zajlik.

De ha elmész nőgyógyászhoz, ő azt meg tudja mondani, hogy ebben a ciklusban, vagy az előzőben lettél babás. Ezt csak azért mondom, mert a ciklus 22. napján pozitív teszt az nagyon nagyon korai. Van, akinek még a nemvárt napján sem mutatja ki, csak pár nappal később.

17 hkm

2012. febr. 22. 18:53
 2/10 anonim ***** válasza:
februárban még menstruáltál? akkor rohanás az orvoshoz
2012. febr. 22. 18:54
 3/10 A kérdező kommentje:

22 nappal ezelőtt menstruáltam, onnantól kezdve 2 naponta összebújtunk a párommal, valószinű már a legelső alkalommal összejött a baba, azért pozitív a teszt..vagy még korábbi aktusból..

a lányommal is így volt, ....

2012. febr. 22. 18:56
 4/10 A kérdező kommentje:
miért rohanjak orvoshoz?.,
2012. febr. 22. 18:57
 5/10 anonim ***** válasza:

A ciklus első napjától számolnak az orvosok. És ha a lányodnál is így volt, akkor neked nagyon korai ovud van. Ha pl a 10. napon van ovud, akkor 10 nap a beágyazódás, így lehet a teszted pozi.

Nem kell rohannod orvoshoz, elég 6 hetesen, akkor már látszani fog akár a szívhangja is.

17hkm

2012. febr. 22. 19:00
 6/10 A kérdező kommentje:

11-14 között volt ovum éreztem..és azóta eltelt 13 nap majdnem..volt ideje beágyazódni stb..

persze majd később megyek ,holnap reggel még tesztelek biztonság kedvéért..

2012. febr. 22. 19:02
 7/10 A kérdező kommentje:

butaságot írtam.

11-12 körül szokott pé lenni, mert kb 25 naposak a ciklusaim, de most 14.én nagyon görcsölt a bal petefészkem és nyákom is volt, szóval nem tudom igazából..

mennem kell korábban amúgy orvoshoz, mert trombózis hajlamom van sajna..

2012. febr. 22. 19:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Szia valószínű, hogy hamarabb jött össze a baba. De mit értesz az alatt, hogy nagyon rosszul vagy? Mennyire fáj a hasad? Ha úgy érzed, hogy valami nincs rendben inkább fordulj orvoshoz, de ha mensi szerű görcs és nem olyan erős és vérzés sincs akkor nem kell aggódnod de nem ártana ha doki megnézne de mivel már voltál várandós biztosan érzed hogy mi az ami még megengedett és mi az amitől már aggódnod kellene.
2012. febr. 22. 19:06
 9/10 A kérdező kommentje:

semmi rosszra nem gondoltam, egyszerűen rám törtek a terhességi tünetek ennyi :)

nem vérzek semmi csak émelygek és érzékeny a hasam de gondolom ez természetes.

köszi a válaszokat

2012. febr. 22. 21:24
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Megértem, hogy nem akarsz korán menni dokihoz, gondolom félsz, hogy nem látják. Nekem se látták az 5 hetes csöppségemet (2 orvos), de rá két napra a sürgösségin egy harmadik látta. Azért mentem, mert elkezdtem vérezni, onnantól sajnos végig a 19 hétig. Sajnos a 22 héten halva született. Én azt mondom csináltass mégegy tesztet és ha vérzel-barnázol, azonnal orvos!!! Nem játék. A mostani babámmal is korábban kellett menni dokihoz, szerencsére már nem barnázok. MOst aggodok az AFP miatt, mert úgy néz ki magzatvízvételre kell mennem. Sajnos az előzőnél nem mertük megcsináltatni, pedig most jó lenne ha tudnánk mi volt a baj.

A google-ba írd be: terhességi kalkulátor. Kidob egy csomot, és meghmondja hány hetes lehetsz és a baba fejlődéséről is tudsz olvasgatni. Sok szerencsét kívánok nektek!!! :)

ui: hasgörcsölésre írnak fel gyógyszert. Ha meg az sztk-ás orvoshoz nem akarsz menni menj magándokihoz (én is mostmár oda járok), ott legalább a pénzedért emberként fognak bánni veletek. :)

(20 hetes kismama)

2012. febr. 24. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!