Egy menzesz alatt kb hány betétet v. Tampont használtok el? Szoktatok ezen spórolni? A férjetek mondja hogy sporoljatok jobban rajta?
Hogy lehetne ezen spórolni?
Ha megtelt, akkor megtelt. Cserélni kell... És ha neked két óránként megtelik, akkor ki kell cserélni...
Nem, nem szoktam rajta spórolni. Esetleg, ha a dupla csomaggal jobban jövök ki, mintha két egyes csomagot vennék, akkor megveszem a duplát, vagy 8 db-os tampon helyett 16-ost veszek, mert az olcsóbb, mint két 8 db-os.
A párom sem szól bele ebbe. Kimondottan nem is tudja, mennyit használtam el belőle...
Ezen tényleg ne spórolj. Nekem is most volt húgyúti fertőzésem, pont amikor menstruáltam. Meg is néztem a neten, azt írták, ilyenkor gyakoribb, gusztustalan okok miatt.
A fertőzést kikezelni is pénzbe kerül. Nem szabad a higiénián spórolni. A luxuson kell.
10 db egy menzesz alatt?!?!
Nekem második nap 2-3 óránként kell cserélni, szerintem aznap elfogy 10.
Na ez az, amit nem kell számolni.
Úristen, 10 db egy menzesz alatt? Az nagyon kevés, nekem az két nap alatt elmegy...
Soha nem szólna be a férjem emiatt. Milyen férfi az ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!