A petefészkemmel lehet valami baj?
Figyelt kérdés
Több mint tíz napig alhasi, rörcsölés szerű fájdalmaim voltak, de elég enyhék, majd a végén már csak az alhasam jobb oldalára centralizálódott! úgy ébredtem egyik reggel, hogy igen élesen szúr, elmúlt visszajött, majd megint kb. fél percenként! Aztán jó pár órával ismét! De aztán mintha elvágták volna, elmúlt és azóta sem jelentkezett, ennek két napja! Nekem elég gyakran visszajön a felfázásom vagyis ha elmegyek pisilni akkor utána égő, csípő érzést érzek! Hetente akár többször is érzem ezt! Amikor a legelején elkezdődött, akkor antibiotikumokat kaptam, és elég sokat jártam vele orvoshoz! De már nem akartam annyi antibiotikumot szedni amennyit felírtak, és ezért nem mentem többet! Inkább ittam a tőzegáfonyát, meg az Urogint! Egy jó darabig elmúlt, aztán kb. két hónapja újra és újra vissza tér! Lehet, hogy ez okozta a fájdalmat? eleinte a görcsök okának a fogamzásgátlót gondoltam, hogy nem szokta meg a szervezetem, mert csak két hónapja szedem, bár ez a második hónapban jelentkezett! Valakinek valami ötlet?2012. jan. 23. 14:34
1/1 anonim válasza:
lehet felfázás és lehetnek a hormonok is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!