Leget, hogy a petefészkemmel van valami?
Már elég régen érzek olyat ugrálásnál, hosszabb távú futásnál, hogy úgy begörcsöl az alhasam jobb oldalt, hogy le kell állnom. Ugyanez előfordult múltkor is(kb egy hete) futásnál, és azóta is érzem bizonyos mozdulatoknál, hogy fáj.
A vicces az, hogy volt egy betegségem, ami miatt rendszeres kontrollvizsgálatra kell járnom pár havonta, és a múltkor, amikor a hasamat nyomkodta a doki, fájt is ott. Elküldött Ultrahangra, de pont előtte pisiltem, így azt a petefészkemet pont nem látta a monitoron. A vérvételem leletét pedig elkeverték, úh azóta sem tudom, mi lett az eredmény. Lehet, hogy kimutatott volna valamit? És hogy a petefészkemmel van valami? Például RÁK?? Félek:S
Ez mekkora hülyeség. Azért mert előtte pisiltél azért nem látott volna valamit a jobb petefészkednél??? Ne nézd már hülyének az orvost...
Amúgy nem tudom mi bajod. Ha a bal oldalon lenne, azt mondanám, hogy lehet, hogy a vakbeled, de így... Menj vissza orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!