Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A petefészkemmel lehet baj?

A petefészkemmel lehet baj?

Figyelt kérdés
Nem vagyok felfázva, erre kínosan ügyelek, nem voltam beteg sem mostanában. Fogamzásgátlót szedek, rendesen megjön, de arra sem szoktam érzékeny lenni. Nem kell hogy megjöjjön, még is belehasít valami időnként az alhasamba. Eleinte jobb oldalt éreztem, néha tompa nyíllalás, néha szúros érzés. Aztán elmúlt. Ma egy orrfújásnál azt hittem sikítok, mindkét oldalon ugyanezt éreztem teljesen váratlanul. Ha megnyomom, most is érzem. Petefészeknél keressem a bajt? Elnézést hogy ilyen sablon kérdést kiírtam, de inkább terhességgel összefüggően találtam csak rá itt kérdéseket.
2010. márc. 6. 00:24
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia.

Mikor volt peteérésed?Nekem peteéréskor szokott ilyen lenni,illetve beágyazódás környékén,amikor nem jön össze a baby.De hallottam már olyanról is,hogy petefészek gyulladás vagy cysta is okozhat ilyen tüneteket.Ha más tüneted nincs ezen kívül és ciklikusan ismétlődik,tehát elmúlik majd köv.mensi után visszatér,akkor sztem a peteéréssel függ össze,tehát nyugi.Ha erősebb folyás,netalán köztivérzés,és folyamatos tünet jelentkezik,akkor menj nődokihoz!!Várd meg a mensidet támpontnak.Szorítok!

2010. márc. 6. 01:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Igaz, nemrég volt. Köszönöm!
2010. márc. 6. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!