Valami baj lehet a petefészkemmel, vagy a méhemmel?
Figyelt kérdés
23 éves leszek és a menstruációm még mindig nem állt be! nem tudom miért... minden hónapban megjön, de mindig késik 5-6 napot, és ez minden hónapban igy tolódik ki! szerintetek lehet valami bajom? meg kellene nézetnem orvossal? tudom bután fog hangzani, de eddig még nem mertem elmenni! kiváncsi lennék a véleményetekre! jah, igen és arra is, hogy emiatt nehezebben eshetek teherbe? igazából a férjemmel most szeretnénk babát és most kezdett el csak igazán foglalkoztatni ez a dolog! Segitsetek, légy szives! A válaszokat előre is köszönöm!2010. febr. 20. 13:23
1/3 anonim válasza:
Nincs veled semmi baj,ez teljesen természetes,más nőnél is előfordul a pár napos késés. Amíg nem szedtem fogamzásgátlót,nekem is így volt. Ne aggódj,teherbe eshetsz így is. Szinte senkinek nem napra pontosan jön meg,szóval ne aggódj,semmi baj nincs veled! Ha nagyon zavar,akkor azt javaslom,hogy írass fel te is a nőgyógyászoddal fogamzásgátlót. Attól biztosan pontos lesz!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, csak én mindig azt olvasom, meg a környezetemben is látom, hogy mindig mindenki tudja, hogy mikor jön meg neki +-1 nap! de nekem nem ennyi, hanem valamikor egy hét is! nem szedtem fogamzásgátlót sohasem és szerintem most egy jó darabig megintcsak nem fogok, mert most szeretnék teherbe esni! azért megnyugtatott a válaszod egy kicsit, hogy nincs velem semmi baj! :)
2010. febr. 20. 15:45
3/3 anonim válasza:
Szia!Ha tervezitek a babát,azért szerintem menj el egy hüvelyi uh-ra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!