Mitől lehet ez a fájdalom? Talán van valami a petefészkemmel, vagy ez valami más?
Figyelt kérdés
Az alhasamnál, ha a medence csontom mellett kicsit benyomom akkor fáj. :S Van amikor néha magától is szúr egyet. Lehet hogy hülyeséget kérdezek, de arrafelé található a petefészek is, nem? Mi lehet a bajom?:S :( Aggódok.:( Kérlek segítsetek.:(2009. ápr. 6. 20:34
1/2 anonim válasza:
Nem fáztál fel véletlenül? Lehet hogy van egy petefészek gyulladásod. Szerintem mutasd meg magad egy nőgyógyásznak, érdemes. Lehet hogy valami más, és kezelésre szorul.
2/2 anonim válasza:
Nekem is mult hét elején volt hasonló fájdalmam,nem törődtem vele csak kaptam be fájdalomcsillapitót rá,aztán csütörtökön már olyan elviselhetetlen volt éjszaka hogy ügyeletre bevitt a férjem.Elküldtek nőgyógyászatra kórházba ott megálapították hogy betokosodott petefészek cisztám van és műteni kell ha nem szívüdik fel.A fájdalom megszűnt szóval talán felszívodott,érdemes lenne neked is nőgyógyászt felkeresned,valószinü hogy nőgyógyászati problémád van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!