Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet a petefészkemmel?

Mi lehet a petefészkemmel?

Figyelt kérdés

Pár hónapja leszívtak a jobb petefészemről 2 db igen termetes cisztát. Azóta kontrollra kellene járnom, de sorra olyan uh-s orvosokat fogok ki, akik nem találják a még meglévő cisztáimat. Viszont el sem tűnhettek, mert fáj azóta is, hol jobban, hol kevésbé. Azt az orvost azóta se találom, aki akkor vizsgált.

Most menszeszelek éppen, de ilyen fájdalmam még nem volt. 24 éves vagyok, pont 12 éve van meg, tehát ismerem már, hogy mit kell ilyenkor érezni, de ez más. A kérdéses jobb oldalhoz hozzá sem lehet érni, úgy zuhanyoztam, hogy alig tudtam ott beszappanozni. Ha nem érek a hasamhoz ott, akkor nem féj ennyire, de tompán akkor is sajog és nyomódik. Megint a petefészkem szórakozna? Nem akarom elveszíteni a petefészkemet, úgyhogy jó lenne már egy kivizsgálás, de amit ott csinálnak, ahová most járok, az vicc. Nem tudtok valami tényleg jó nőgyógyászt ajánlani az ország keleti felében (tényleg bárhol, elmegyek akárhova), aki foglalkozna végre velem?

2009. aug. 5. 23:49
 1/4 A kérdező kommentje:
Azaz az ország keleti felét úgy értettem, hogy a Dunától keletre. Remélem, így érthetőbb, mit szerettem volna ide bepötyögni.
2009. aug. 5. 23:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! Jajj szegény. :( Ez iszonyú rossz lehet. Nekem túl durvának tűnik ez a fájdalom, tudom, hogy a ciszták fájdalmasak, de hogy ennyire? Nem volt védekezés nélküli nemi kapcsolatod mostanában? Nézd, én tudok ajánlani egy nőgyógyászt ő Szeged környéke, ha neked megfelelne Szegedtől 50 km. Ő tényleg nagyon jó, remek orvos és a szakmáján belül ember, tehát gondolom érted mire gondolok, nem tárgyként és pénzforrásként kezel, hanem emberként. Rettentő kedves és tényleg remek orvos. Megfelelne neked ez a hely?
2009. aug. 6. 01:32
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon jó lenne. Le tudod írni akkor, hogy ki ő és pontosan hol? Vagy akár csak egy linket. Nagyon szépen köszönöm.
2009. aug. 6. 11:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Írok neked privát üzenetet :)
2009. aug. 6. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!