Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Pár napja erős menstruació...

Pár napja erős menstruació szerű fákdalmam van,de nem jön meg. Lehet terhes vagyok? Vagy mi lehet? Most kellene megjönnie,de előtte sose fájt így,2 héttel előtte már ideges szoktam lenni,feszült,az most elmaradt

Figyelt kérdés
tegnap 13:47
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Csinálj egy tesztet holnap reggel, ha valóban terhes vagy, akkor mutatni fogja, mi nem látunk beléd...

Minden ilyen kérdésnél le van írva, hogy szinte minden pms tünet lehet terhességi tünet is, illetve bármelyiknek az elmaradása is, erre nehéz alapozni.

(Nekem pl. az első terhességemnél, ami sajnos missed ab lett, fájt először a mellem, majd leszakadt. Utána fájt mensi előtt is néha egy-két ciklusban, de nem mindig... aztán fájt akkor is, mikor a kisfiammal lettem terhes újból. Ez alapján tényleg bármi jelenthet bármit 🙂)

tegnap 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!