Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nála aludtam, de nem vagyok jól?

Nála aludtam, de nem vagyok jól?

Figyelt kérdés

Szia mindenki!

16 éves lány vagyok. Megismertem egy 31 éves illetőt. Egy ideje találkozok vele, ha tudok, de én a szüleimmel lakok, szóval mindig kell valami ürügy, tudjátok...mert a szüleim nem tudnak róla.

A lényeg az, hogy egy ideje mondja, hogy aludjak nála, stb...

Ő az első az életemben, egész tegnapig szűz voltam.

Azt mondtam otthon, hogy mivel nyári szünet van, egy barátnőmnél alszok, oda elengedtek, de nem oda mentem.

Felmentem hozzá és lefeküdtünk, ottaludtam nála.

Na itt jön a bökkenő, véreztem egy kicsit, amivel nincs is úgymond gond, de nagyon fáj a hasam azóta, olyan mint amikor meg akar jönni, plusz hőemelkedésem is volt,de az már lement. Délelőtt hazajöttem, vettem be egy fájdalomcsillapítót, aludtam kicsit, de nem jobb. Nem tudom mitől lehet?!

Mondta, hogy ma is menjek fel hozzá, aludjak ott, persze mondtam neki, hogy nem vagyok jól, de azt mondta majd összebújunk csak meg ilyesmi...

A szüleimnek nem tudok szólni mert nem tudják, esetleg tud valaki adni valami tanácsot, hogy mitől fáj így a hasam?

Nem volt durva velem, meg semmi ilyesmi...

2022. jún. 25. 20:33
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 A kérdező kommentje:
A kérdést pedig azért írtam ki mert fájt a hasam, nem pedig mert vele szemben vannak kétségeim
2022. jún. 26. 14:20
 62/65 anonim ***** válasza:
100%
Az a legjobb abban, hogy nem tudják a szüleid, hogy fordulnod se lesz hova amikor beüt a baj
2022. jún. 26. 14:51
 63/65 A kérdező kommentje:
Milyen baj
2022. jún. 26. 14:54
 64/65 anonim ***** válasza:
91%
Szoktak ám nők gyógyszer mellett is terhesek lenni. És egy férfi aki 31 évesen 16 éves lánnyal kezd, szinte minden esetben mentális beteg. Sok sikert az érzelmi bántalmazások sorozatához.
2022. jún. 26. 15:07
 65/65 anonim ***** válasza:
2022. jún. 26. 16:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!