Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nála aludtam, de nem vagyok jól?

Nála aludtam, de nem vagyok jól?

Figyelt kérdés

Szia mindenki!

16 éves lány vagyok. Megismertem egy 31 éves illetőt. Egy ideje találkozok vele, ha tudok, de én a szüleimmel lakok, szóval mindig kell valami ürügy, tudjátok...mert a szüleim nem tudnak róla.

A lényeg az, hogy egy ideje mondja, hogy aludjak nála, stb...

Ő az első az életemben, egész tegnapig szűz voltam.

Azt mondtam otthon, hogy mivel nyári szünet van, egy barátnőmnél alszok, oda elengedtek, de nem oda mentem.

Felmentem hozzá és lefeküdtünk, ottaludtam nála.

Na itt jön a bökkenő, véreztem egy kicsit, amivel nincs is úgymond gond, de nagyon fáj a hasam azóta, olyan mint amikor meg akar jönni, plusz hőemelkedésem is volt,de az már lement. Délelőtt hazajöttem, vettem be egy fájdalomcsillapítót, aludtam kicsit, de nem jobb. Nem tudom mitől lehet?!

Mondta, hogy ma is menjek fel hozzá, aludjak ott, persze mondtam neki, hogy nem vagyok jól, de azt mondta majd összebújunk csak meg ilyesmi...

A szüleimnek nem tudok szólni mert nem tudják, esetleg tud valaki adni valami tanácsot, hogy mitől fáj így a hasam?

Nem volt durva velem, meg semmi ilyesmi...

2022. jún. 25. 20:33
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 A kérdező kommentje:
Gondolom nem gondolja,hogy komoly lehet
2022. jún. 25. 21:59
 42/65 anonim ***** válasza:
76%

Hat akkor ez csak meg jobban meg kene erősítsen abban, hogy nem érdekled öt.

Mindegy, menj el orvoshoz!

2022. jún. 25. 22:01
 43/65 A kérdező kommentje:

De biztos érdeklem, hisz folyamatosan üzenget, hogy menjek át! Úgy értem, biztosan azt hiszi, nem súlyos, csak a tegnapi első alkalom miatt van.

Na mindegy.

Hétfőn tudok max orvoshoz menni ha nem rendeződik. Az előbb hányingerem is volt már, ez eddig nem volt. Megpróbálok egy forró fürdőt, meg még 1 gyógyszert bevenni. Jobb ötletem nincs...

2022. jún. 25. 22:08
 44/65 anonim ***** válasza:
76%

Mindenre válaszolva:

1. Sokkal idősebb vagyok, másfél hónapja vettem el egy ugyanilyen korú lány szüzességét, jogilag rendben van, ő sem akart korabelivel kezdeni, mert nagyon gyerekek, és az ő kérésére történt meg másfél évi ismeretség után, vagyis a dolog nem egyedi.

2. Gumiban történt. Aki ilyet mond, mint a kérdező partnere, szerintem is görény, erre nincs mentség, ott kell hagyni.

3. Hétfőn irány a doki!

2022. jún. 25. 22:15
 45/65 anonim ***** válasza:
78%

Attól, hogy jogilag nem bűntett, baromira nem etikus ilyet csinálni.

Mindegy, a lényeg, hogy orvos, amint lehet.

2022. jún. 25. 22:19
 46/65 anonim ***** válasza:
88%

" Na abból szoktak bajok lenni, azt sem tudják mit kell csinálni."

Uram atyám, én csak annyit kérek hogy térjen észhez... Semmi mást.

2022. jún. 25. 23:15
 47/65 anonim ***** válasza:
100%
Na egybol megtapasztalást nyert 31 évestol milyen a szex.
2022. jún. 26. 01:13
 48/65 anonim ***** válasza:
87%

Jézus... Kis naiv kislány vagy még, hiába írtad itt, hogy te nem vagy az!

Na ide figyelj kérdező!

Ezt a FÉRFIT NEM ÉRDEKLED! Te magad is tudod és láthatod, hogy ez így van, mivel akkor nem csak azt írná neked, hogy ma is menj át hozzá! Szerinted mégis miért akarja, hogy átmenj mindenképpen?? Meg akar megint dgni, mivel ha már ott vagy, akkor egyértelműen lesz megint, és azzal valójában nem foglalkozik, hogy neked azóta is fáj. Ha érdekelnéd egy kicsit is, akkor nem azt akarná hogy átmenj hozzá dgni, hanem elvinne orvoshoz ügyeletre vagy bárhová. A lényeg, hogy akit szeretünk, és érdekünk, akkor minden követ megmozgatunk, hogy neki jobb legyen.

Egyértelműen csak szex kapcsolat van köztetek, legalábbis a FÉRFI részéről. Csak te gondolsz ebbe bele többet. Nem érdekli hogy neked azóta is fáj, a lényeg, hogy tudjon dgni.

Ráadásul két hónap alatt odaadtad magad kvázi egy idegennek, akit jóformán még csak nem is ismersz. Dupla annyi idős nálad, apád is lehetne, hol gondolod, hogy komolyat akar egy kislánytól, hogy képes lenne felvállalni téged a szülei, barátai, te barátaid és szüleid és ország világ előtt?? Azért mert elvitt kocsikázni, az még nagyon nem az, hiszen ott is ketten vagytok, hiába mentek erre arra.

Na majd akkor gondold, hogy valóban érdekled, mikor fényes nappal elvisz étterembe, moziba, mekibe, sétálni a faluba városba, ha mindenhol együtt mentek és KÉZENFOGVA, bemutat minden olyan személynek, aki neki fontos az életében, és úgy mint a szerelmét vagy mint a barátnőjét, társát, kedvesét, elmegy a te szüleidhez bemutatkozni, hogy ő a te párod és még lehetne egy csomó mindent sorolni.

De ezek nem lesznek, mivel csak a szex miatt van veled, ahogy ez látszik is. Ez csak egy szexkapcsolat, semmi több.

Bocs, de ez az igazság, még ha fáj is. Még most hagyd ott a bácsit és keress egy korodbeli fiút, aki miatt nem kell hazudozni otthon.

2022. jún. 26. 07:47
 49/65 anonim ***** válasza:
72%
Mindennapi kamunkat add meg nekünk...
2022. jún. 26. 07:50
 50/65 anonim ***** válasza:
25%

Dehogy kell ezzel egyből orvoshoz menni. Nagy valószínűséggel elmúlik.

Mások is vannak így.

2022. jún. 26. 09:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!