Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nála aludtam, de nem vagyok jól?

Nála aludtam, de nem vagyok jól?

Figyelt kérdés

Szia mindenki!

16 éves lány vagyok. Megismertem egy 31 éves illetőt. Egy ideje találkozok vele, ha tudok, de én a szüleimmel lakok, szóval mindig kell valami ürügy, tudjátok...mert a szüleim nem tudnak róla.

A lényeg az, hogy egy ideje mondja, hogy aludjak nála, stb...

Ő az első az életemben, egész tegnapig szűz voltam.

Azt mondtam otthon, hogy mivel nyári szünet van, egy barátnőmnél alszok, oda elengedtek, de nem oda mentem.

Felmentem hozzá és lefeküdtünk, ottaludtam nála.

Na itt jön a bökkenő, véreztem egy kicsit, amivel nincs is úgymond gond, de nagyon fáj a hasam azóta, olyan mint amikor meg akar jönni, plusz hőemelkedésem is volt,de az már lement. Délelőtt hazajöttem, vettem be egy fájdalomcsillapítót, aludtam kicsit, de nem jobb. Nem tudom mitől lehet?!

Mondta, hogy ma is menjek fel hozzá, aludjak ott, persze mondtam neki, hogy nem vagyok jól, de azt mondta majd összebújunk csak meg ilyesmi...

A szüleimnek nem tudok szólni mert nem tudják, esetleg tud valaki adni valami tanácsot, hogy mitől fáj így a hasam?

Nem volt durva velem, meg semmi ilyesmi...

2022. jún. 25. 20:33
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 A kérdező kommentje:

Igazából nincs összehasonlítási alapom, hogy mekkora a szerszám, de kb közepesen nagy...

Úgy fáj mint mielőtt megjön, görcsöl a hasam. De nem olyan intenzíven mint amikor menstruál valaki, hanem mint azt megelőzően, úgy görcsölget jobb oldalon alul a hasam.

2022. jún. 25. 20:53
 12/65 A kérdező kommentje:

Teniszezni járok és ott szoktunk dumálni, meg ütögetni. Aztán elvitt edzésre párszor kocsival, a többi meg csak úgy jött...

Nem voltam még előtte senkivel, de le akartam vele feküdni, mert gondolom nem csak azért van velem, hogy beszélgessünk. Plusz többször is mondta már, hogy aludjak ott és max összebújunk és nem lesz semmi, de inkább túl akartam esni az egészen

2022. jún. 25. 21:01
 13/65 anonim ***** válasza:
64%
Looool
2022. jún. 25. 21:05
 14/65 anonim ***** válasza:
91%

A fogamzásgátló nem véd a nemibetegségek ellen.

És 16 évesen nem kéne ilyen hormon bombákat szedni egy közel 2x annyi idős pasi miatt, akinek a fejében eleve bajok vannak hogy 16 éves tini lánnyal kezd.

2022. jún. 25. 21:05
 15/65 anonim ***** válasza:
57%

Kamu kérdés. 16 éves szűz lány soha az életben nem jönne össze szex kapcsolatra harmincas pasival úgy, hogy előtte meg sosemvolt fiúval.

Plusz annyira senki nem hülye, hogy ne tudja, a fogamzasgatlot szó szerint feldughatod, ha nem húztazok gumit, mert akármit elkaphattal tőle :D

2022. jún. 25. 21:06
 16/65 anonim ***** válasza:
90%

Nem hiszem, hogy komolyabb gond lenne, a szüzesség elvesztése trauma lehet a testnek és a léleknek, de ezek a tünetek 1-2 nap alatt el fognak múlni.

Az a nagyobb gond, hogy egy felnőtt, aki majdnem az apád lehetne rávesz arra, hogy hazudozz a szüleidnek, és emiatt segítséget sem mersz kérni tőlük!

2022. jún. 25. 21:07
 17/65 anonim ***** válasza:
70%
Ez rossz kategória!
2022. jún. 25. 21:08
 18/65 anonim ***** válasza:
19%
Wow. Ez atmeneti sokk a szervezetnek majd rendbejösz utána.
2022. jún. 25. 21:12
 19/65 A kérdező kommentje:

Nem szexkapcsolatra jöttem vele össze! 2hónapja beszélgetünk, írogatunk, kocsikázunk, stb... Ha szexkapcsolatot akarna, akkor biztos nem engem, egy tapasztalatlan béna szűz lányt szedett volna fel. Részemről pedig nekem nagyon megtetszett, mert a korombeliek elég gyerekesek, stb, de ebbe most ne menjünk bele...

Amúgy meg mindegy, hogy egy 16 vagy egy 31 évessel vesztem el, nem értem mi a különbség?!

Tudom, hogy a fogamzásgátló nem véd minden ellen, nem vagyok hülye... De egyébként nem tudom miért gondolod hogy biztos nemi beteg lehet. Ő egy igényes tiszta ember.

És nem szexkapcsolatot kerestem(mivel ezidáig azt se tudtam mi a szex), hanem szeretem és ezért feküdtem le vele, plusz tisztában vagyok vele, hogy egy 31 éves pasi nem fog az idők végezetéig csak beszélgetni velem...

2022. jún. 25. 21:14
 20/65 anonim ***** válasza:
46%
Engem az érdekelne, hogy hogy kezd szedni egy 16 éves tinilány fogamzásgátlót azért, hogy lefeküdhessen pedofil pasijával. Mármint... melyik nőgyógyász ír fel egy 16 évesnek szülői beleegyezés nélkül fogamzásgátlót? Vagy a szülőnek mi lett hazudva, ha megengedte?
2022. jún. 25. 21:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!