Nála aludtam, de nem vagyok jól?
Szia mindenki!
16 éves lány vagyok. Megismertem egy 31 éves illetőt. Egy ideje találkozok vele, ha tudok, de én a szüleimmel lakok, szóval mindig kell valami ürügy, tudjátok...mert a szüleim nem tudnak róla.
A lényeg az, hogy egy ideje mondja, hogy aludjak nála, stb...
Ő az első az életemben, egész tegnapig szűz voltam.
Azt mondtam otthon, hogy mivel nyári szünet van, egy barátnőmnél alszok, oda elengedtek, de nem oda mentem.
Felmentem hozzá és lefeküdtünk, ottaludtam nála.
Na itt jön a bökkenő, véreztem egy kicsit, amivel nincs is úgymond gond, de nagyon fáj a hasam azóta, olyan mint amikor meg akar jönni, plusz hőemelkedésem is volt,de az már lement. Délelőtt hazajöttem, vettem be egy fájdalomcsillapítót, aludtam kicsit, de nem jobb. Nem tudom mitől lehet?!
Mondta, hogy ma is menjek fel hozzá, aludjak ott, persze mondtam neki, hogy nem vagyok jól, de azt mondta majd összebújunk csak meg ilyesmi...
A szüleimnek nem tudok szólni mert nem tudják, esetleg tud valaki adni valami tanácsot, hogy mitől fáj így a hasam?
Nem volt durva velem, meg semmi ilyesmi...
20
Én sem értek egyet azzal, hogy 16 éves tinik náluk kétszer annyi idős pasikkal szexelgetnek megfelelő védelem nélkül, de pont az ilyen nagyotmondások miatt hiteltelenedik el ez az oldal. A beleegyezési korhatár 14 év, tehát 16 évessel szexelni NEM pedofília.
Az normális, hogy elsőre kicsit fáj és vérzik, de az már nem, hogy azóta is fáj a hasad és hőemelkedésed is lett. Ha óvatos volt és neked se fájt végig, akkor nem hinném, hogy fizikai oka van, inkább lelki, ami fizikai tüneteket okoz. Lehet nem voltál még kész rá és azért, amin nem segít a titkolózás miatti stressz sem.
Amúgy attól, hogy igényes ember, még lehet nemibetegsége, tényleg jobb lett volna inkább gumit használni.
Ember, két hónapja ismered. Mellesleg nem mindennek vannak tünetei, pl a HPV nem okoz gondot a férfiaknak, de te simán elkaphatod :D
Azt mondod, a korodbeliek éretlenek, de a titkolózásoddal meg a naivsagoddal te sem vagy túl erett.
Egyébként kétszer annyi idős, mint te. Nem mint not lát téged hanem valakit, akit irányíthat, ne legyél hiszékeny.
Aki ennyi idősen a korodbeliekre hajt, azok nem normálisak, de idővel majd rájössz.
Azért te kellesz neki, mert fiatal és könnyen befolyásolható vagy. Kitalálom, azt mondta, hogy neki nem kenyelmes óvszerban szexelnie :D
"A beleegyezési korhatár 14 év, tehát 16 évessel szexelni NEM pedofília."
Jogilag nem, de egyébként nem normális dolog.
Óvatos volt, habár az elején akkod is fájt, méghozzá eléggé. Szenvedtem rendesen,feszítő fájdalmas érzés volt, 2x meg is álltunk mert fájt, de aztán már nem fájt egy idő után, és jó volt.
Hajnalban már arra ébredtem, hogy mintha meg akarna jönni görcsöl a hasam. Akkor szorosan átölelt/betakart és a meleg mintha jót tett volna és visszaaludtam,de reggelre még jobban fájt.
25
Le lehet pontozgatni nyugodtan, pedig kb ugyanazt mondjuk. :DD Szerintem sem helyes! Le is írtam, csak úgy tűnik, szövegértési nehézségei vannak itt egyeseknek. :D
A PEDOFÍLIA szó jelent valamit. Azt jelenti, hogy valaki beteges módon gyerekek iránt érez szexuális vonzalmat. Tekintve, hogy 16 évesen sem jogilag, sem biológiailag, sem szellemileg nem gyerek az illető, 16 évessel szexelni NEM pedofília, akár tetszik a Gyakori népének, akár nem.
Attól még persze irgalmatlan nagy görénység kihasználni az esetleges szellemi fölényt, manipulálni és megrontani egy kiskorút - ezt senki sem vitatja. Csak unom már, hogy a szavakat nem a jelentésük szerint használjuk.
Azt mondta, hogy a balf.sz köcs.ögök mosnak lábat zokniban..
Mármint bocsánat, nem veszekedni akarok, hanem tényleg ezt mondta szó szerint!
Csak a tényekre szorítkozva: ha hétfőig nem múlik el, akkor szépen irány a nőgyógyász.
Egyáltalán nem normális, hogy görcsölsz, a hőemelkedés meg végképp nem. Sokkal inkább utal valamilyen fertőzésre.
Lehet, hogy a pasid igényes meg ápolt, de sajnos a víz és a szappan nem véd a nemi betegségektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!