Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nála aludtam, de nem vagyok jól?

Nála aludtam, de nem vagyok jól?

Figyelt kérdés

Szia mindenki!

16 éves lány vagyok. Megismertem egy 31 éves illetőt. Egy ideje találkozok vele, ha tudok, de én a szüleimmel lakok, szóval mindig kell valami ürügy, tudjátok...mert a szüleim nem tudnak róla.

A lényeg az, hogy egy ideje mondja, hogy aludjak nála, stb...

Ő az első az életemben, egész tegnapig szűz voltam.

Azt mondtam otthon, hogy mivel nyári szünet van, egy barátnőmnél alszok, oda elengedtek, de nem oda mentem.

Felmentem hozzá és lefeküdtünk, ottaludtam nála.

Na itt jön a bökkenő, véreztem egy kicsit, amivel nincs is úgymond gond, de nagyon fáj a hasam azóta, olyan mint amikor meg akar jönni, plusz hőemelkedésem is volt,de az már lement. Délelőtt hazajöttem, vettem be egy fájdalomcsillapítót, aludtam kicsit, de nem jobb. Nem tudom mitől lehet?!

Mondta, hogy ma is menjek fel hozzá, aludjak ott, persze mondtam neki, hogy nem vagyok jól, de azt mondta majd összebújunk csak meg ilyesmi...

A szüleimnek nem tudok szólni mert nem tudják, esetleg tud valaki adni valami tanácsot, hogy mitől fáj így a hasam?

Nem volt durva velem, meg semmi ilyesmi...

2022. jún. 25. 20:33
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
85%

Gratulálok 🤣

Mondom, hogy nem normális. Baromira szerethet, ha elvárja tőled két hónap beszélgetés után, hogy fogamzasgatloval rombold a szervezeted csak azért, mert neki valami nem kenyelmes.

További sok sikert a bántalmazó kapcsolatodhoz!

2022. jún. 25. 21:38
 32/65 A kérdező kommentje:

27

Nem manipulál engem! Igaz fiatal vagyok, tapasztalatlan, de hidd el, ha én nem akarok valamit akkor biztos nem vesz rá senki!

Ő többször mondta, hogy csak aludjunk együtt, nem lesz semmi, illetve nem ragaszkodott ahhoz, hogy lefeküdjek vele, nem siettetett. Mondta, hogy örülne neki, de ha nem állok készen akkor sincs baj.

Tudom naivnak tűnök de hidd el nem hagynám hogy valaki hülyére vegyen. Én akartam ezt így!

2022. jún. 25. 21:40
 33/65 anonim ***** válasza:
85%

30

Tudsz olvasni?

A következőt írtam:

"Attól még persze irgalmatlan nagy görénység kihasználni az esetleges szellemi fölényt, manipulálni és megrontani egy kiskorút - ezt senki sem vitatja."

Képes vagy rá, hogy értelmezd ezt a mondatot? Úgy érzed, meg tudsz vele birkózni? Mert ha nem, akkor leegyszerűsítem, csak gondoltam, ennyire azért nem vagy hülye...

16 évesen meg azzal szexelhet, akivel akar, büntetőjogi felelősségre vonható és szülői beleegyezéssel akár házasodhat is. Nem gyerek.

2022. jún. 25. 21:40
 34/65 A kérdező kommentje:
16 évesen inkább szexelek egy 31 évessel, mint egy másik 16 éves gyerekkel. Na abból szoktak bajok lenni, azt sem tudják mit kell csinálni.
2022. jún. 25. 21:43
 35/65 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt értem, de tényleg nem normális ez a férfi. Idővel majd sajnos magad is rájössz. Remelem inkább előbb, mint utóbb. Sajnalom, hogy ezt meg kell majd tapasztalnod.
2022. jún. 25. 21:43
 36/65 A kérdező kommentje:

Úgy volt, hogy ma is nála alszok...komolyan nem tudom mit tegyek, de baromira fáj a hasam. Gondolom akkor ma ne menjek át hozzá!?

Valaki nem tud valami házi gyógymódot? Gyógyszert már vettem be, azt nem akarok többet! Lehet veszek egy forró fürdőt... Hátha segít

2022. jún. 25. 21:48
 37/65 anonim ***** válasza:
94%

"Azt mondta, hogy a balf.sz köcs.ögök mosnak lábat zokniban.."

Jó, oké, kamu.

Ha nem, akkor ásd el magad...

(Igényes, tiszta ember... Aki mindenkibe beteszi gumi nélkül, akivel kefél. Gratulálok neked, hamarosan nem csak fájni, folyni is fog...)

2022. jún. 25. 21:51
 38/65 anonim ***** válasza:
87%

Figyelj, nem szeretnélek megijeszteni, de komoly gond is lehet, nem tudhatjuk. Menj el egy dokihoz holnap vagy legkorábban, amikor tudsz, ezzel nem szabad viccelni. Nem kell, hogy elkiserjenek a szüleid a nogyogyaszhoz, a doki nekik nem is adhat információt semmiről, benne megbízhatsz.

A csávó tudja, hogy faj a hasad, neki mondtad?

2022. jún. 25. 21:51
 39/65 A kérdező kommentje:

37es, ha egyszer ezt mondta, akkor mit mondjak...

38,igen tudja, mert már tegnap hajnalban is fájt! Haza se akart engedni, illetve kb 10 perce írt, hogy menjek át hozzá ma is! Nem a szex miatt, csak, hogy vele legyek...

2022. jún. 25. 21:55
 40/65 anonim ***** válasza:
76%
De miért nem orvoshoz visz??
2022. jún. 25. 21:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!