Nála aludtam, de nem vagyok jól?
Szia mindenki!
16 éves lány vagyok. Megismertem egy 31 éves illetőt. Egy ideje találkozok vele, ha tudok, de én a szüleimmel lakok, szóval mindig kell valami ürügy, tudjátok...mert a szüleim nem tudnak róla.
A lényeg az, hogy egy ideje mondja, hogy aludjak nála, stb...
Ő az első az életemben, egész tegnapig szűz voltam.
Azt mondtam otthon, hogy mivel nyári szünet van, egy barátnőmnél alszok, oda elengedtek, de nem oda mentem.
Felmentem hozzá és lefeküdtünk, ottaludtam nála.
Na itt jön a bökkenő, véreztem egy kicsit, amivel nincs is úgymond gond, de nagyon fáj a hasam azóta, olyan mint amikor meg akar jönni, plusz hőemelkedésem is volt,de az már lement. Délelőtt hazajöttem, vettem be egy fájdalomcsillapítót, aludtam kicsit, de nem jobb. Nem tudom mitől lehet?!
Mondta, hogy ma is menjek fel hozzá, aludjak ott, persze mondtam neki, hogy nem vagyok jól, de azt mondta majd összebújunk csak meg ilyesmi...
A szüleimnek nem tudok szólni mert nem tudják, esetleg tud valaki adni valami tanácsot, hogy mitől fáj így a hasam?
Nem volt durva velem, meg semmi ilyesmi...
Tegnap végül ismét átmentem hozzá, ottaludtam, de nem volt semmi, csak összebújtunk, és nagyon gondoskodó volt velem. Ennyit arról, hogy csak szexet akar...
Látom itt már sokan megállapították, hogy mi még sehol nem voltunk együtt, nem vitt sehova. Mondjuk nem tudom ilyet hol írtam, de mindegy is, az illető biztos jobban tudja.
Erről még annyit, hogy én vagyok az, aki úgymind bújkàl, mivel a szüleim elég szigorúak, főleg az apám. Egyáltalán nem akarok nekik magyarázkodni vagy bárkit is bemutatni(legyen az 16 vagy 31 éves) egyelőre amíg egy fedél felett élek velük. Tudom milyenek. Nem akarok balhét, nem akarok kérdéseket. Van egy nyugodt helyem ahova mehetek, akivel lehetek, addig sem vagyok otthon, szóval ez teljesen másról szól mint azt sokan hiszik. Persze nyílván nem vagyok hülye, tudom neki is jó, hogy van egy fiatal csaj akivel ezt meg azt csinálhat, és tudom, hogy nem úgy tekint rám mint egy érett nőre akivel épp családot alapítana. Tisztában vagyok vele, és nekem ez így jó mert ennél többet nem is akarok.
A hasam még fáj, ha holnapig nem múlik el, akkor elmegyek dokihoz.
Azoknak a 40-50 éves bácsiknak pedig akik kommentben írják, hogy nem kellene ezt meg azt csinálnom ennyi idősen, aztán pedig privát üzenetben felajánlják nekem a szolgáltatàsukat, üzenem, hogy köszi nem, de tanulságos volt látni tegnap este óta a bejövőimet, hogy mennyi beteg ember van, akik osztják itt a jótanácsot közben pedig perverz àllatok. Szívesen kimásolnàm ide, de nem akarom, hogy letiltsanak.
Az egész sztorival nekem egyedül az a gondom, és abból làtszik, hogy a te szerető, gondoskodó hapsid nem törődik veled, az a védekezés hiánya, és az arról való vélekedése...
(A szüleidről inkább nem alkotok véleményt.)
Hat pedig én egy év kapcsolatban is óvszert használok úgy, hogy együtt elunk. Mert a paromnak eszébe nem jutna azt mondani, hogy neki nem kenyelmes így a szex, inkább szedjek valamit, ami szetcseszi a szervezetem :D
Nem tudhatod, hogy nincs e mással is, két hónapja ismered. Friss kapcsolatban mindenki gumival szokott védekezni (akinek van esze).
"Nincs neki más partnere csak én"
=> Most perpill lehet.
De amit mondott, abból egyértelmű, hogy a többiekkel se védekezett, nem tudhatod, mit hordoz tünetmentesen.
Fogamzásgátló semmilyen életkorban nem javasolt, de fejlődő szervezetnek abszolút nem.
"Nem hiszem, hogy mindenki aki kapcsolatban van az, napi szinten vásárolgatja és használja az óvszert!"
Bocs, de egy tartós, együttélős kapcsolatot ne hasonlítsunk már össze azzal, hogy te 16 évesen 2 hónapja ismersz valakit, azt lefeküdtetek.
(És de, felelősségteljes emberek kapcsolat elején igenis vásárolják és használják, mivel mindkettő érdeke, hogy ne legyen gond.)
Nagyon szívesen elküldeném ezt az egész kiírást a szüleidnek, biztosan nagyon örülnének neki és külön gratulálnának ehhez az egészhez. Talán észhez térítenének, mert itt csak te nem látod a fától, khmm, akarom mondani...a szerelemtől az erdőt, hogy mire vagy csak használva, kedves kérdező.
Nagyon sajnállak, hogy valaki így meg tud vezetni pár szép szóval és kis kocsikázással. Nem ez a valódi szerelem és párkapcsolat. Majd idővel rájössz. És arra is, hogy nem barátnője vagy, hanem egy dróton rángatható, naív tini kislány a szemében. Őszintén sajnálom, és kívánom, hogy találd meg a neked hozzád való fiút. Nagyot és sokat fogsz még csalódni és sírni.főleg mikor rádöbbensz arra, amit mindannyian írunk neked, amit nem akarsz és emiatt nem hiszed el, pedig nem rosszindulattal írjuk neked, hiszen még csak nem is ismerünk.
Ilyen kevés tapasztalattal, amivel te rendelkezel kérdező, nagyon sokan kihasználják, úgy, hogy te azt észre sem veszed. Mások, kívülállók, jelen esetben mi válaszolók, teljesen átlátjuk, amit te nem.
Valószínűleg benned is kialakult valami kétely vele kapcsolatban, máskülönben nem írtál volna ki kérdést. Hallgass a józan eszedre, ha van és értsd meg, hogy egy ilyen idős férfi, nem egy komoly kapcsolatot lát benned, hanem csak egy pár kósza szexet egy laza kötetlen szexkapcsolatra.
Ha nem hiszed, teszteld le!
Mond meg neki, hogy menjetek el, KÉZENFOGVA SÉTÁLNI, ahol MINDENKI, ISMERŐSEITEK biztosan LÁTHATNAK titeket és nézd meg a reakcióját! Abból mindent le fogsz tudni szűrni, és talán észre veszed, hogy a négy falon kívül, nem akar veled mutatkozni, nehogy meglássák kézenfogva egy kislánnyal, mert azt akkor tudja, hogy vajon mit gondolnak róla, hogy az milyen kellemetlen kérdéseket vet majd fel, hogy mit akar egy tinédzsertől. Egyértelműen már most megmondom neked, hogy jönni fog mindenféle kifogással, csak hogy ne kelljen veled mutatkoznia és majd esetleg este a sötétben elvisz "randizni" egy olyan helyre, ahol senki sem jár. Te meg így is el leszel ájulva tőle, mert nem látod a fától az erdőt, olyan szerelmes vagy. Majd elmúlik.
Jaj istenem. Ekkora rossz ember azért mert lefeküdtünk, úristen?mi rosszat tett?
Egyébként fentebb megírtam, hogy én nem akarok menni sehova mert a szüleim idegbetegek! Nem akarom, hogy az apám rászálljon. Ő már mondta többször hogy menjünk ide vagy oda. Nem akarom bemutatni senkinek, nem akarom bevonni a külvilágot. Van egy privát szférám ha nála vagyok, amiről senki nem tud, és nekem ez jó. Elmenekülhetek a sok sz.r elől. Az hiányozna hogy mindenki tudja és a szüleim is zaklassanak minket, hogyne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!