Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan beszéljek édesanyámmal...

Hogyan beszéljek édesanyámmal a menstruációmról, ha egy transznemű fiú vagyok?

Figyelt kérdés
Transznemű fiú vagyok ami annyit jelent, hogy női testbe születtem fiúként. 16 éves vagyok és lassan már több mint egy éve próbálom rávenni magamat, hogy megkérjem anyukámat hogy vegyen nekem egy menstruációs kelyhet, viszont ő azt hiszi, hogy "egy teljesen tudatlan kisgyerek vagyok aki nem tud a szexről és a menstruációról semmit". Anyukám nem tudja, hogy transznemű vagyok, még nem mondtam el neki mert félek hogy nem fogadná el úgy ahogy vagyok. És utálok a menstruációmról beszélni, főleg anyukámmal mert mindig kellemetlen helyzetbe hoz engem. Utálom a betétet és nem merem használni a tamponját, ezért szeretném megkérni, hogy vegyen nekem egy menstruációs kelyhet, nem tudom hogy mit kéne tennem...

#menstruáció #transznemű fiú #Rossz kapcsolat az édesanyával
2022. febr. 8. 19:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/87 anonim ***** válasza:
100%

81# Mielőtt teli szájjal röhögsz, 82# leírta. Egyébként megláttad a lényeget, ügyes vagy, azért is, mert ismered a szociológia szót. Irreleváns, de látom, le tudtad írni.

Azzal meg ne érts egyet, hogy viccnek szánt, mert én ilyet nem írtam! Sajnos egy percre se gondoltam, hogy ez viccnek készült :(

De legyen igazad.

2022. febr. 9. 14:15
 82/87 anonim ***** válasza:
79%

Huhh, egyáltalán nem gondoltam, hogy ennyire véresen komolyan vesztek egy kérdést, ami mögé még egy smiley-t is raktam, de oké.

Amúgy a válaszban amire reagáltam, ez állt: "Eleve szórakozik a kérdező, eltűnt", erre írtam hogy valószínűleg tényleg egy viccesnek szánt provokációval állunk szemben.

(#81)

2022. febr. 9. 14:18
 83/87 anonim ***** válasza:
82%

"úgy hihetetlen az egész, ahogy le van írva... már amennyiben anyukád normális, épelméjű felnőtt"

Nem az anyukával lesz itt a baj...

2022. febr. 9. 16:47
 84/87 anonim ***** válasza:
90%

Erőltetett kamukérdés.

Nagyon nyomultok, érzékenyíteni akartok itt is. Nem fog menni.

Orvoshoz tessék fordulni.

2022. febr. 9. 17:22
 85/87 qkker1 ***** válasza:
100%
Bemész a Tesco, DM, Rossmann közül valamelyikbe és megveszed.
2022. febr. 9. 18:09
 86/87 qkker1 ***** válasza:
67%

"aha.... 16 évesen nem tudsz semmit a menstruációról "

Eléggé gyanús, a párom már 10-11 évesen felvilágosította a lányainkat.

2022. febr. 9. 18:10
 87/87 anonim ***** válasza:
63%
Transznemű nők klimaxal kezdik a napot.
2022. márc. 12. 21:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!