Hogyan beszéljek édesanyámmal a menstruációmról, ha egy transznemű fiú vagyok?
Fölteszem a kérdést szavazásra!
Ez a jobb kamu, vagy az, amelyikben sírógörcsöt kap a lány a szotyolahéj roppanásától?
Várom a válaszotokat!
Mi köze van a hülyeségeidnek egy sima kérdéshez?
"Anya,akarok egy mensi kelyhet,de nem szeretném én meg venni.légyszives ha arra jársz hozz nekem egyet."
Pont.De ha szűz vagy azt pont úgy nem fogod tudni használni mint a normál tampont.
Nem tudom,de te olyan okosnak tűnsz,magyarázd el.Mi abban az egészséges?
(alapvetően semmi nem egészséges egyébként)
en se ertem minek kellett idekeverni a transznemuseget. igazabol nincs jelentosege ebben a kerdesben.
kerdezo, te ismered az anyukadat meg a csaladodat. ha alapbol nem tema a menstruacio, intimitas, ilyesmik, de megis az o penztarcajatol fuggsz, akkor erot kell venned magadon es odaallni anyad ele, hogy szeretnel penzt kerni kehelyre. 1x kell csak kiadni ra a penzt, utana az 10 evig kehely marad. mondjuk en is ugy tudom hogy a transz fiuk nem szeretnek a huvelyukben turkalni es ezert valasztjak inkabb a betetet, de te tudod mi a jo neked.
Azért, hogy meginduljon a kommentháború. De nem sikerült jól, mert amik jól sikerülnek ilyen " kérdések " ott általában estére 100 komment minimum megvan.
Ha most ez pl transznemű rész nélkül lett volna feltéve akkor kb első megválaszolta és talán jött volna még 2-3 komment és vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!