Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan beszéljek édesanyámmal...

Hogyan beszéljek édesanyámmal a menstruációmról, ha egy transznemű fiú vagyok?

Figyelt kérdés
Transznemű fiú vagyok ami annyit jelent, hogy női testbe születtem fiúként. 16 éves vagyok és lassan már több mint egy éve próbálom rávenni magamat, hogy megkérjem anyukámat hogy vegyen nekem egy menstruációs kelyhet, viszont ő azt hiszi, hogy "egy teljesen tudatlan kisgyerek vagyok aki nem tud a szexről és a menstruációról semmit". Anyukám nem tudja, hogy transznemű vagyok, még nem mondtam el neki mert félek hogy nem fogadná el úgy ahogy vagyok. És utálok a menstruációmról beszélni, főleg anyukámmal mert mindig kellemetlen helyzetbe hoz engem. Utálom a betétet és nem merem használni a tamponját, ezért szeretném megkérni, hogy vegyen nekem egy menstruációs kelyhet, nem tudom hogy mit kéne tennem...

#menstruáció #transznemű fiú #Rossz kapcsolat az édesanyával
2022. febr. 8. 19:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/87 anonim ***** válasza:
93%
65, mondjuk azért, hogy az anyja ne szórja ki feleslegesen a pénzt betétre, ami ezután ott marad a polcon?
2022. febr. 9. 11:36
 72/87 anonim ***** válasza:
86%
Van a facebookon intimkelyhes csoport, lépj be :)
2022. febr. 9. 11:40
 73/87 anonim ***** válasza:
100%

“ Hogyan beszéljek édesanyámmal a menstruációmról, ha egy transznemű fiú vagyok?”

Pont úgy mintha normálisan nőnek érezném magad…

2022. febr. 9. 11:45
 74/87 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, hogy jön ide a transznemű téma. Bemész a boltba, és megvásárolod a neked tetsző menstruációs eszközt.

(Mivel anyukád se tudja hogy transznemű vagy, gondolom nem nézel ki férfinak, de ha mégis, akkor azon se parázz, vehetnek férfiak is menstruációs eszközöket, nekem is szokott venni a párom ha épp ő megy boltba.)

2022. febr. 9. 12:40
 75/87 anonim ***** válasza:
89%

Most látom az Index címoldalán, vannak extrémebb esetek is...

[link]

2022. febr. 9. 13:06
 76/87 anonim ***** válasza:
60%

A liberális országokban levették a betegségek listájáról a nemi identitás zavart, pusztán a lobbi miatt. Meg is lett az eredménye.

2022. febr. 9. 13:53
 77/87 anonim ***** válasza:
100%

77# ez egy rúzsozott csávó több kameraállásból fut, ugribugrizik az erdő szélén sztreccses kínai felsőben.

Ez hír a fox newsen.

Erről a kérdésről meg a cikkről eszembe jutott az az egyszerű szó, hogy vadhajtás.

Eleve szórakozik a kérdező, eltűnt, valós probléma nyilvánvalóan nem áll fönn. Talán ELTE BTK kutatási projekt része, hol áll a társadalom lmbtq érzékenyítésre milyen irányban van szükség. De biztos, hogy nem 16 éves transznemű-menstruáló írta.

Mire jó ez? Miért kell ilyen gyorsan beletolni az emberekbe ezt a sok furcsaságot? Hirtelen miért lett ilyen fontos?

Ahol nem metszi emberi kéz a vadhajtást, ott olyan dudva lesz, ami megöli az értékes növényt. Benövi, elveszi tőle a fényt, táplálékot.

2022. febr. 9. 13:54
 78/87 anonim ***** válasza:
100%
79: könnyen lehet, igazad van!
2022. febr. 9. 13:57
 79/87 anonim ***** válasza:
30%

Mi köze ennek az ELTE-BTK-hoz? :D Ugye az megvan, hogy nem a bölcsészkaron tanulnak szociológiát a hallgatók?

(Abban egyetértek, hogy ez a kérdés valószínűleg valami viccesnek szánt kamu.)

2022. febr. 9. 13:58
 80/87 anonim ***** válasza:
100%
81, de nem is csak a szociológusok kutatnak a témában, pszicho meg a btk-n van.
2022. febr. 9. 13:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!