Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan beszéljek édesanyámmal...

Hogyan beszéljek édesanyámmal a menstruációmról, ha egy transznemű fiú vagyok?

Figyelt kérdés
Transznemű fiú vagyok ami annyit jelent, hogy női testbe születtem fiúként. 16 éves vagyok és lassan már több mint egy éve próbálom rávenni magamat, hogy megkérjem anyukámat hogy vegyen nekem egy menstruációs kelyhet, viszont ő azt hiszi, hogy "egy teljesen tudatlan kisgyerek vagyok aki nem tud a szexről és a menstruációról semmit". Anyukám nem tudja, hogy transznemű vagyok, még nem mondtam el neki mert félek hogy nem fogadná el úgy ahogy vagyok. És utálok a menstruációmról beszélni, főleg anyukámmal mert mindig kellemetlen helyzetbe hoz engem. Utálom a betétet és nem merem használni a tamponját, ezért szeretném megkérni, hogy vegyen nekem egy menstruációs kelyhet, nem tudom hogy mit kéne tennem...

#menstruáció #transznemű fiú #Rossz kapcsolat az édesanyával
2022. febr. 8. 19:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/87 anonim ***** válasza:
43%
Keress normális pszichológust aki segít elfogadni hogy lány vagy.
2022. febr. 9. 02:12
 52/87 anonim ***** válasza:
34%
51 a transzneműség nem mentális betegség, tudtad?
2022. febr. 9. 02:41
 53/87 anonim ***** válasza:
81%

46 hát ez baromi érdekes. Azt azért áruld el, hogy akkor én szűz lányként hogyan tudok használni tampont és kelyhet?

47 ha a kehely használatára gondolsz, ott nincsen alvadt vér, de ezt már írtam. A vér csak akkor alvás meg, ha nagyobb mennyiségű oxigénnel találkozik, a hüvyben viszont a kehely vákumot képez, ergo nem tud be oxigén, tehát nem tud megalvadni.

48Egyébként megsúgom, az eddig feltalált női higiénés termékek közül a kehely a leg egészségesebb. Aki ezt nem tudja fel fogni az vagy nem nézett utána, vagy a kősorszaki elgondolások vannak beleverve a fejébe, mint amit 46 is írt.

2022. febr. 9. 02:49
 54/87 anonim ***** válasza:
75%

Menj be egy Dm-be vagy Rossmannba és vedd meg. Ehhez minek ő?

Ha meg megkérdezi mi ez megmondod hogy kehely. Vagy kamuzol.

2022. febr. 9. 04:46
 55/87 anonim ***** válasza:
44%
Ne etesd a trollt
2022. febr. 9. 05:25
 56/87 anonim ***** válasza:
92%

Minek kell erről beszélni?

Nyilván nem 16 évesen kezdtél el menstruálni. Eddig is megoldottad valahogy.

2022. febr. 9. 08:03
 57/87 anonim ***** válasza:
37%

Csak ezt látom napok óta szóval kénytelen vagyok írni. Magyarul.

Bá dummmm tsss

2022. febr. 9. 08:06
 58/87 anonim ***** válasza:
64%
A kehely is szar. :( Nekem szivárog.
2022. febr. 9. 08:29
 59/87 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem meg csak simán vegyél el a tamponjából kipróbálni! Aztán ha az nem jön be néhány mensi kör után, akkor majd a kelyhet is kipróbálhatod. Nem kell ehhez anyuci engedélye, 3-5eFt a DM, Rossmann, Müller is árul! Mondjuk méretet nem tudom hogyan választasz majd, de szerintem S aztán kész. Én pl. nem szeretem a kelyhet. Valahogy sokkal undorítóbb, macerásabb nekem a tampon után! A betét meg.. nem is értem miért használtam!!!
2022. febr. 9. 08:29
 60/87 anonim ***** válasza:
95%
Pár éve, volt osztálytársam aki 16 évesen menstruált először.. Ez is előfordulhat
2022. febr. 9. 08:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!