Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőgyógyászati rákszűrés...

Nőgyógyászati rákszűrés eredménye, de én szűz vagyok, ilyenkor mi a teendő?

Figyelt kérdés
2021. okt. 21. 15:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/88 A kérdező kommentje:

Megvizsgált, volt ultrahang ezen kívül vérvétel + pisit nézte valami csíkokkal.

Ezek után adott leletet + igazolást. Rákszűrésről is írt hogy nem indokolt. Nem hamisított nekem semmit az orvos, csak amiket megvizsgált megnézett, igazolta.

2021. okt. 29. 12:16
 82/88 anonim ***** válasza:
50%

Ha leírod azt a szót, hogy "megvizsgált", az félreérthető.

Téged NEM vizsgált meg a doki. Szóval próbálj máshogy fogalmazni.

Pl. Nem vizsgált meg, csak csinált egy ultrahangot, vért vett és pisit nézett. Így már korrekt.

2021. okt. 29. 12:56
 83/88 anonim ***** válasza:
49%

81

A megvizsgálás alatt azt értjük, hogy az ujjaival felnyúlt, kacsát helyezett be, stb.

Ezt akartad elkerülni. Ultrahang is van hasi (külső) és hüvelyi ("bedugós").

2021. okt. 29. 14:45
 84/88 A kérdező kommentje:
Hasi UH akkor így fogalmazok. A lényeg nem csak úgy adott egy papírt és mehetek is.
2021. okt. 29. 14:51
 85/88 anonim ***** válasza:
65%

#84: Ezt értem. De azt írtad, hogy tőled negatív rákszűrés eredményt kérnek. Az, hogy az orvos leírta, hogy a rákszűrés nem indokolt, nem egyenlő egy negatív lelettel.

Nem kekeckedés, tiszta szívből kívánom, hogy fogadják el. De azért számíts arra, hogy nem biztos, hogy elfogadják.

2021. okt. 29. 15:01
 86/88 A kérdező kommentje:
Az üzemorvost felhívtam, ő annyit mondott legyen valami papírom nőgyógyásztól. Mivel én nem leszek csak irodában így elég.
2021. okt. 29. 15:02
 87/88 anonim ***** válasza:
28%

1. Őszintén kívánom, hogy elég legyen.

2. Ha mindenféle vizsgálat nélkül adott volna papírt, az sem zavarna - remélem - senkit.

3. Továbbra is mélységesen felháborít, hogy ilyet írnak elő egy irodai munkához...!

2021. okt. 29. 15:07
 88/88 anonim ***** válasza:
100%

Itt sokan hitetlenkednek, nem hiszik el, hogy ilyen bárhova is kérnének. Én viszont elhiszem, mert nemrég az egyik rokonom kapott egy állásajánlatot, a rendőrségen kellett volna takarítania, a felvétel egyik feltétele az volt, hogy a nemi gondozóból kell igazolást hoznia, hogy vannak-e nemi betegségei. Nem vállalta el a munkát.

Nagyon beteg országban élünk.

2021. okt. 31. 20:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!