Nőgyógyászati rákszűrés eredménye, de én szűz vagyok, ilyenkor mi a teendő?
Megvizsgált, volt ultrahang ezen kívül vérvétel + pisit nézte valami csíkokkal.
Ezek után adott leletet + igazolást. Rákszűrésről is írt hogy nem indokolt. Nem hamisított nekem semmit az orvos, csak amiket megvizsgált megnézett, igazolta.
Ha leírod azt a szót, hogy "megvizsgált", az félreérthető.
Téged NEM vizsgált meg a doki. Szóval próbálj máshogy fogalmazni.
Pl. Nem vizsgált meg, csak csinált egy ultrahangot, vért vett és pisit nézett. Így már korrekt.
81
A megvizsgálás alatt azt értjük, hogy az ujjaival felnyúlt, kacsát helyezett be, stb.
Ezt akartad elkerülni. Ultrahang is van hasi (külső) és hüvelyi ("bedugós").
#84: Ezt értem. De azt írtad, hogy tőled negatív rákszűrés eredményt kérnek. Az, hogy az orvos leírta, hogy a rákszűrés nem indokolt, nem egyenlő egy negatív lelettel.
Nem kekeckedés, tiszta szívből kívánom, hogy fogadják el. De azért számíts arra, hogy nem biztos, hogy elfogadják.
1. Őszintén kívánom, hogy elég legyen.
2. Ha mindenféle vizsgálat nélkül adott volna papírt, az sem zavarna - remélem - senkit.
3. Továbbra is mélységesen felháborít, hogy ilyet írnak elő egy irodai munkához...!
Itt sokan hitetlenkednek, nem hiszik el, hogy ilyen bárhova is kérnének. Én viszont elhiszem, mert nemrég az egyik rokonom kapott egy állásajánlatot, a rendőrségen kellett volna takarítania, a felvétel egyik feltétele az volt, hogy a nemi gondozóból kell igazolást hoznia, hogy vannak-e nemi betegségei. Nem vállalta el a munkát.
Nagyon beteg országban élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!