Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőgyógyászati rákszűrés...

Nőgyógyászati rákszűrés eredménye, de én szűz vagyok, ilyenkor mi a teendő?

Figyelt kérdés
2021. okt. 21. 15:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/88 A kérdező kommentje:

Akkor elég lehet ha a háziorvost, vérvételes labort, fogorvost, tüdőszűrést megcsináltatom?

De én nem állok arra készen lelkileg sem, hogy nőgyógyászhoz menjek. Mensivel semmi bajom, medencés strandra nem járok csak pl balcsira. De nagyon nagyon rettegek ettől. Félek szó szerint, és emiatt elbukni a munkát sem szeretném mert jól fizetne. De nőgyógyászhoz nem akarok menni

2021. okt. 21. 16:17
 22/88 anonim ***** válasza:
71%
Mondjuk a probléma ott kezdődik, hogy a munkaköri orvosi alkalmassagi vizsgálatot csak és kizárólag az adott munkahellyel szerződött munkaorvos végezhet. A te háziorvosodnak köze nincs hozza. Laborra - amire amúgy szinten nincs szukseg- fogorvoshoz -mi a fax???? - tüdőszűrésre is csak ez az orvos küldhet el
2021. okt. 21. 16:29
 23/88 anonim ***** válasza:
80%
Egyetértek azzal, hogy ne menj a munka miatt. De az nem feltétlen jó, hogy ennyire rettegsz. Ha esetleg lesz valakid, évente el kell járni, vagy akkor is, ha valami bajod van. Lehet azért lenne jó egyszer elmenned, hogy legyőzd ezt az irracionális rettegést.
2021. okt. 21. 17:19
 24/88 anonim ***** válasza:
36%

Kérdezd meg, hogy mi lesz, a nem mész. Én nem mennék, mert ez egy magán jellegű dolog, én döntöm el, és nem parancs szóra. Megfontolnám azt is, hogy maradjak-e. Hívj fel egy munkaügyi jogászt, vagy jogsegély szolgálatot.

Ez biztos, hogy nem normális dolog, ne hagyd magad!!!

2021. okt. 21. 18:47
 25/88 anonim ***** válasza:
79%

23

Ez nem irracionális rettegés. Fél tőle, nem kér belőle, ne szekáljuk már. Majd megy, ha úgy érzi.

Én sem járok, és semmi bajom.

2021. okt. 21. 18:49
 26/88 anonim ***** válasza:
33%

Amikor börtönnel összefüggő munkám lett volna (utógondozás szabadulás után), nekem is kértek nőgyógyászati vizsgálatot.

Sőt, a vám és pénzügyőrséghez is kell.

Attól, hogy az emberek többsége nem hallott erről, attól még sok hivatalos munkahelyen kérik!

Rendőrség, határőrség.. Sok helyre kell.

2021. okt. 21. 18:57
 27/88 anonim ***** válasza:
29%

Nem, kérdező, nem elég a fogorvos.

Ha nem mégy el, bukod a munkát. Ez van.

2021. okt. 21. 18:58
 28/88 anonim ***** válasza:
32%
Inkább arra ne bíztassunk valakit, hogy ne járjon. Igényes nő igenis jár minden évben, inkább 10 percnyi kellemetlenség, mint egy későn elkapott rák. Mire tünete lesz a ráknak, rég késő.
2021. okt. 21. 18:59
 29/88 anonim ***** válasza:
30%

28!

Nekem is hihetetlen! Értelmesen elmondták neki, hogy ez a munka feltétele.

És itt meg elhiszi random Piroskáknak, hogy nem is.

Hihetetlen....

2021. okt. 21. 19:04
 30/88 anonim ***** válasza:
64%

28

Miféle rák? Szűz, fiatal, semmi baja. Majd nyílván elmegy, ha muszáj lesz. Ettől az "igényes nő " dumától meg már herótóm van. Ugye, nem attól lesz valaki "igényes", hogy eljár egy amúgy kellemetlen/fájdalmas/megalázó vizsgálatra...?

Majd, ha az életkora és életmódja szükségessé teszi, elmegy - ha akar. Ha mindenki rákos leenne, aki nem jár, már rég kiürült volna az ország.

Igenis, ilyen zsarolásnak ne engedjen. Inkább másik melót keresnék.

2021. okt. 21. 19:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!