Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőgyógyászati rákszűrés...

Nőgyógyászati rákszűrés eredménye, de én szűz vagyok, ilyenkor mi a teendő?

Figyelt kérdés
2021. okt. 21. 15:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/88 anonim ***** válasza:
69%
Hagyjátok már ezt a rábeszélést... Nem akar menni, ezt kell elfogadni. Nincs ezzel egyedül.
2021. okt. 21. 21:03
 42/88 anonim ***** válasza:
47%

Mert van aki akar menni? Ülök otthon délután, nem tudok, mit csinálni, elmegyek inkább nőgyógyászhoz, biztos jó lesz. Senki nem akar menni.

Viszont egyrészt a munkája múlik rajta, másrészt tényleg elég alapvető. Például, ha 41-es, ha terhes leszel se mész majd el?

2021. okt. 21. 21:08
 43/88 anonim ***** válasza:
39%

42-es az öreganyókák igazából majdnem minden nap mennek unalmukban. Volt akit mindig ott láttam a nőgyógyászat előtt mikor mentem kórházba. Szóval vannak ilyenek is csak ezek megkeseredett vén szipirtyók akik csak tartják a sort.

Kérdező, komolyan menj el pszichológushoz, amit leírtál az valami fóbia, nem normális. Viszont ha ennyire nem megy, ne erőltesd keress másik munkát. Munkaügyiben szólnak ha van valami, én is ott találtam ráadásul nem is fizet rosszul. Pedig csak egy érettségim van, mégis megkeresem a havi 430 nettót. De te tudod, hogyha ez neked megéri hát csináld, csak akkor ne itt "panaszkodj" amiatt ami veled történik (amit egyébként egy egészéges lelkiállapotú ember szépen tűr és elvisel, nem pedig hány és pánikrohama van).

2021. okt. 21. 21:38
 44/88 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy lesz gyerekem, sosem akartam. De a munka miatt lehet megpróbálom magánban. Ha mégis rosszul leszek akkor ott hagyom
2021. okt. 21. 21:38
 45/88 anonim ***** válasza:
82%
44-es hogy jön ide hogy gyereket akarsz-e vagy sem? Nőgyógyász nem fog felcsinálni...
2021. okt. 21. 21:39
 46/88 anonim ***** válasza:
88%
Másik munkahely. Magán vagy állami, tök mindegy, az "élmény" ugyan az...
2021. okt. 22. 06:34
 47/88 anonim ***** válasza:
100%

"Van felmondási idő, nem kerülsz egyből az utcára. "

A munkaszerződése eleve nem érvényes, amíg nincs meg a munkaalkalmassagi vizsgálat. Így aztán nincs felmondási idő se, hiszen nincs még alkalmazva

2021. okt. 22. 06:59
 48/88 anonim ***** válasza:
21%

47

Már ott dolgozik. De ha így is van, az alkalmassági megszerzésének van valamennyi türelmi ideje, az alatt már keresgélhet. És biztosan talál is: ha a BM-be megfelelt, megfelel majd más jó helyen is.

2021. okt. 22. 07:06
 49/88 anonim ***** válasza:
100%

48!

Nem, nem dolgozik ott. Rögtön az első hozzászólása: "*Kellene a leendő munkahelyemnek." Leendő. Jelentese: jövőbeni.

2021. okt. 22. 07:09
 50/88 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg ez a helyzet, akkor döntsd el, hogy mi a fontosabb:

A munka, vagy az, hogy nem kelljen nőgyógyászhoz menned.

Egyébként teljesen megértelek, hogy nem akarod, hogy egy idegen férfi fogdosson ott, ez normális.

De, ahogy írták előttem: mehetsz nő nemű nőgyógyászhoz (magánrendelésre) és felvázolhatod neki a szituációdat. Szerintem megértő lesz és esetleg meg sem viszgál csak lepapírozza neked a "viszgálatot".

Én a te helyedben viszont nem erőltetnék magamra semmit, amit nem akarok, főleg nem egy munka miatt...

Bárhogy nézem is ez a követelmény egy hülyeség a munkáltatótól.

2021. okt. 22. 12:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!