Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőgyógyászati rákszűrés...

Nőgyógyászati rákszűrés eredménye, de én szűz vagyok, ilyenkor mi a teendő?

Figyelt kérdés
2021. okt. 21. 15:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/88 anonim ***** válasza:
76%

Privát is mehetsz. Ha zavar,keress nőt.

És bizony, egyesek úgy látszik nem tudják,de a fegyveres szervekhez bizony kell, a férfiaknál meg az urológia!

2021. okt. 21. 19:21
 32/88 anonim ***** válasza:
76%

Vagy talán ne mondjuk valakinek, hogy fájdalmas és megalázó egy rutinvizsgálat? Elhiszem, hogy neked rossz tapasztalatod van, de attól még alapvetően nem fájdalmas és megalázó. Igen, kicsit kellemetlen, de egyáltalán nem vészes. Én voltam szűzként is és nem volt semmilyen rossz tapasztalatom, igaz, fizetősnél voltam.

Sajnos ha muszáj megcsinálnia a vizsgálatot, akkor muszáj, nem olyan egyszerű jó munkát kapni. Kérdező, nincs esetleg anyukád/ közeli barátnő akivel erről beszélni tudnál és megnyugtatna?

2021. okt. 21. 19:28
 33/88 anonim ***** válasza:
88%
Keress másik munkát. Ha a BM-be jó vagy, akkor máshová is két kézzel kapnak majd utánad. Nem vicc.
2021. okt. 21. 19:34
 34/88 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem nem kellene feladni egy alapvetően jó munkát, azért mert fél egy elég alap vizsgálattól.
2021. okt. 21. 19:40
 35/88 anonim ***** válasza:
80%

34

Ez elvi kérdés: nem engedek a zsarolásnak, nem megyek, mert most még nem akarok, és semmi nem is indokolja. Ennyi. Hogy milyen a vizsgálat, az irreveláns. Nem akarja. Tartsuk tiszteletben.

2021. okt. 21. 19:44
 36/88 anonim ***** válasza:
91%

Ha nekem azt mondaná a munkahelyem, hogy az alkalmassági része a vastagbél-szűrés, otthagynám az egészet a francba. Biztos, hogy hasznos lehet adott életkorban, de köszönöm, majd én eldöntöm, hogy akarom-e. Biztosan sokan mondanák, hogy "Pár perc az egész", de azért köszönöm szépen, nem kérem. Ez is hasonló.

Különben pedig; amikor felvették, nem kellett? Most lett fontos???

2021. okt. 21. 19:48
 37/88 anonim ***** válasza:
100%
Öntsünk egy kis tiszta vizet a pohárba... Akár lepontoztok, akár nem, a munkahely határozza meg, hogy milyen munkaköri alkalmassági vizsgálatokat kér. Ha nem mész el a vizsgálatra, akkor nem vesznek fel, ez ilyen egyszerű. A Honvédségnél, Rendőrségnél, Belügyminisztériumnál, Honvédelmi Minisztériumnál stb... a nőgyógyászati vizsgálat is kötelező. Több barátom is dolgozik ezeken a helyeken és főleg azok, akik irodai beosztásban vannak, szintén nem értik - teljesen jogosan -, hogy mi szükség van erre (és egyáltalán mi köze van ehhez a munkahelynek), de nem tudnak mit csinálni ellene. Itt két opció van: vagy elmész a vizsgálatra, vagy nem dolgozol ilyen helyeken.
2021. okt. 21. 20:28
 38/88 A kérdező kommentje:

Sajnos a szüleimet nem az érdekli hogy a covid oltáson is elájultam, hanem az hogy dolgozzak. Vérnyomást nem lehet mérni mert annyira remegek az idegtől. Nem bírok semmi ilyesmit. Szóval már a labor + ahhoz a pisis dolog is borzalmas.

Most a nőgyógyászati miatt hánytam, rosszul lettem. Szóval nem olyan, hogy csak egy kis semmiség.

Mivel nem voltam sosem azt sem tudom mi történik, kezdve azzal hogy még férfival sem voltam.

2021. okt. 21. 20:29
 39/88 anonim ***** válasza:
67%

38

Ha ez a helyzet, keress másik munkahelyet, de tényleg. Ennyit nem ér az egész, hogy ezen őrlődj. Van felmondási idő, nem kerülsz egyből az utcára. Ne is jelentsd be, csak keress másik munkahelyet. Amikor megvan, közlöd, és kész. Fiatal vagy, ezek szerint jó képesítésed is van. Elmész egy okmányirodába, vagy önkormányzathoz. Átmenetileg bármi megteszi.

Ma már nem az van, hogy elmész dolgozni, és onnan mész nyugdíjba. Pláne a fiatalok nagyon könnyen váltanak. Nem köt oda semmi. Azt nézd, ami Neked jó. Ez a helyzet pedig nem jó. Válts.

2021. okt. 21. 20:38
 40/88 anonim ***** válasza:
84%
Viszont esetleg majd egy pszihológussal is lehet jó lenne beszélned, mert az már nem normális, hogy ennyire rettegsz mindenféle vizsgálattól. Esetleg barátnőd nincs olyan akivel részletesen átbeszélhetnéd mi fog történni?
2021. okt. 21. 20:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!