Nőgyógyászati rákszűrés eredménye, de én szűz vagyok, ilyenkor mi a teendő?
Irodai munkánál mihez kéne a nőgyógyászati szűrés?? Hacsak nem a főnök akar dugogatni...
Szerintem ilyet nem is kérhetnek, én biztos, hogy nem mennék oda dolgozni.
Nincs olyan munkahely, ahova ez kellene!
A szűrés ugyanúgy zajlik szűzeknél, legfeljebb kisebb eszközt használnak, bár az orvosok ilyen esetben el sem végzik a vizsgálatot, mert felesleges.
Én is kíváncsi lennék, hogy ez hova kell! A rák nem fertőző, az ezt okozó HPV igen, de munkahelyen viszonylag szűk keresztmetszet az, ahol szexuális kapcsolatot kell létesíteni.
Hát, én a helyedben rákérdeznék, ez nem normális dolog. Normális helyeken látásvizsgálat, vérnyomásmérés, esetleg tüdőszűrés, hasonlók vannak.
Nekem ez óriási piros lámpa lenne, hogy valami nem oké a hellyel ha ilyet kérnek....
(Amúgy rákszűrésre érdemes elmenni, a saját érdekedben.)
Nincs iylen. A leg privátabb viszgalat, amit egy muhnakhely előírhat, az a nemi betegség szűrés, bölcsődei dolgozóknál. Ennyi. Rakszures nincs sehol, pláne nem nőgyógyászati.
A nagyon okos, hozzáértő hölgy valószínűleg rápillantott egy egészségügyi torzslapra, amin minden szerepel, de az uzemorvosnak csak bizonyos részeket kell kitöltenie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!