Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet baj? Megjött ma a...

Lehet baj? Megjött ma a menstruációm, és nem volt nálam betét vagy tampon, ezért WC-papírt tettem a bugyimba és egy darabkát összecsavarva a hüvelyembe (tudom, nem jó ötlet volt). És ezt a darabot nem tudtam utána kiszedni, mert felcsúszhatott.

Figyelt kérdés
Hogy szedjem ki? Lehet baj abból, ha bent marad?

2020. szept. 22. 13:06
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/79 anonim ***** válasza:
100%
Mindig nehez orvoshoz menni, mig raszanja magát az ember.. Még egy egyszerű rutinvizsgalatra, szuresre is tudom jol. (en szorongok es panikbeteg vagyok, szóval nálam meg egy tortura az egész) Főleg, ha van valami, (ami ilyesmi) az még inkább elveszi a batorsagot. De hidd el, megnyugszol, letudod, tul leszel rajta es ne szegyeld magad. Az orvosok sok furcsa dolgot lattak mar, biztos nem a tied a szenzacio! Meg mindig jobb ilyen jellegű dologgal menni, mint komolyabb gyulladassal. Es biztos, hogy többször nem fogod ezt csinálni, jo tanulo lecke volt.
2020. szept. 22. 21:19
 62/79 anonim ***** válasza:
100%
És amúgy, az orvos MOST NEM fog rád rosszallóan nézni, de ha begyullad és az miatt mégy, na akkor állhatod a tekintetét hogy miért nem mentél hamarabb.
2020. szept. 22. 21:35
 63/79 A kérdező kommentje:

Még meg sem köszöntem a sok kommentet, rendesek vagytok!

Amúgy ha tényleg bent maradt és be fog gyulladni a hüvelyem, azt egy-két napon belül érezni fogom, ugye?

2020. szept. 22. 22:02
 64/79 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos, hogy pár napon belül. Lehet, hogy később fog majd gondod okozni.

De miért nem veteted inkább ki a dokival, ahelyett, hogy azt kalkulálgatod, vajon mikor lesz belőle nagyobb bajod? :D

2020. szept. 22. 22:12
 65/79 anonim ***** válasza:
87%

A méhébe biztos nem jutott az fix. Egyrészt onnan most minden kifele jön a méh száj pedig nem olyan tág hogy minden csak úgy felcsusszanjon, de ettől függetlenül még lehet problémája a dologból.

Am ha még bent van szerintem az fog történni mint ami akkor ha fent marad egy tampon, vérmérgezés.

Mindenképp menj el az orvoshoz kérlek, ha nem akarod megmondani neki mit csináltál akkor először ne tedd csak ha valami abnormálisat talál, de tényleg érdemes lenne ellátogatni hozzá.

2020. szept. 22. 22:24
 66/79 A kérdező kommentje:
Ha bejelentkezem sima kontrollra, az orvos ugye rögtön látni fogja, ha baj van, még ha a papír rátapadt a hüvelyfalra darabokban akkor is, ugye?
2020. szept. 22. 22:45
 67/79 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem fogja látni, ha csak nem azt keresi kifejezetten. Mondd el neki, kérd ki a tanácsát.
2020. szept. 22. 22:52
 68/79 anonim ***** válasza:
84%
Miért nem mentél el màr? Meg akarod vàrni amíg vérmérgezést kapsz?
2020. szept. 22. 23:21
 69/79 A kérdező kommentje:
Nem, de ahogy írtam, szerintem alapból már kijött belőlem a cucc. Ha mégsem így lett volna, és lennének bennem nagyobb darabkák, azokat csak érezném az ujjammal. Ha kisebb darabkák maradtak esetleg, azokat zuhannyal már kiöblítettem. Nagy baj nem lehet már, de azért el fogok menni orvoshoz.
2020. szept. 22. 23:47
 70/79 A kérdező kommentje:
Szóval amikor észrevettem, hogy nincs ott a papírdarab, ahova tettem, akkor kicsit felnyúltam (jobban nem mertem), de nem találtam az ujjammal. Ha bent volt, szerintem már ennyitől érzékelnem kellett volna. A méhszájon felülre nem kerülhetett. Majd később felnyúltam teljesen, amikor írtam is ezt. Akkor sem találtam semmit.
2020. szept. 23. 00:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!