,Ugró edzés tamponnal?
Figyelt kérdés
Az lenne ,hogy hétvégén lesz ugró edzésem és most pont a menzeszem közben lesz.Eddig mindig úgy intéztem hogy ne legyen meg akkor amikor ugróedzésem van.Eddig is tampont használtam mindig csak most ugye úgy mond más milyen edzés lesz és félek hogy nem fogja kibírni a normál tampon.Esetleg valaki aki díjugrat és versenyez ti hogy szoktátok?2020. szept. 16. 16:13
1/5 anonim válasza:
Rakj be a tampon melle egy betetet is, es akkor biztosan nem lesz gond.
3/5 anonim válasza:
Utolso, a kehely hasznalatat nem biztos, hogy egy (gondolom) fiatal lany gyorsan es elsore megtanulja. Nekem 3-4 honap kellett, mire osszeszoktunk, de ezalatt az ido alatt sportolni vagy uszni nem mertem vele, mert ha veletlenul nem nyilik ki rendesen, akkor eleg kinos ha a tartalma melle megy. Azonban a jovore nezve en is ajanlanam, egy jol megvalasztott kehely csodakra kepes.
4/5 A kérdező kommentje:
Igazából már egy éve kelyhezem de sajnos nekem lovagláshoz nem vált be annyira ,nekem azzal nem kényelmes.De ezen kívül nagyon szeretem és igazából azt használok azokon a napokon mindig mert nagyon praktikus! :)
2020. szept. 18. 21:24
5/5 A kérdező kommentje:
Kedves első!Valószínűleg az a megoldás lesz, köszi a válaszod.
2020. szept. 18. 21:30
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!